Merhaba Dünya!

Biz hayallerimizin peşinden koşan, henüz 30'una gelmemiş genç bireyleriz.

Tarafsız bir platform bulmanın zor olduğu bu zamanlarda, her geçen gün geliştirdiğimiz dergimizin son özelliğini sizlerle buluşturmanın keyfini yaşıyoruz. Uluslararası İlişkiler dergisi olarak yayın hayatına başlayan IRPosts Magazine blog içeriği ve birçok yeni yazarıyla sizlere her konuda objektif bilgi sunmaya çalışıyor.

İlk blog yazısına başlarken biraz kendimizden bahsetmek istedik. Klişeleşmiş yazı başlığımıza adettendir deyip devam ediyoruz. Henüz lisans veya yüksek lisans eğitiminde olan bizler, yazdığımız her makalemizde sizlere bir yandan genç bakış açısının olaylara karşı yorumunu göstermeyi bir yandan ise CV'mize katkıda bulunmayı hedeflemekteyiz.

Ufak bir hayalin ürünü olan Typelish günümüzde kamuoyu tarafından bilinen önemli isimlerin desteğini ve takdirini almış bulunmaktadır. Bu bizlere hayatımız boyunca unutmayacağımız bir ders, hayallerimizin peşinden gitmemiz için ilham olmuştur.

Biz,

Hayallerimizin peşinden koşan, henüz 30'una gelmemiş genç bireyleriz. Sizlere siyasetten kültüre, teknolojiden spora bir çok farklı alanda makaleler sunmaya çalışıyoruz. Öğrendiklerimizi veya deneyimlerimizi sizlerle paylaşmak, genç bakış açısını sizlere tanıtmak için oldukça hevesliyiz.

Şimdilik bizden bu kadar.

Sizleri de aramızda görmek istiyoruz!