Met Gala 2023

MET Gala'da ünlüler geçidi...

Met Gala, moda dünyasının en büyük etkinliklerinden biridir ve her yıl dünya çapındaki moda tasarımcılarını, ünlüleri ve sanatçıları bir araya getirir. Öncelikle, Met Gala'nın teması her yıl büyük bir merak konusu olur ve her yıl birbirinden farklı olur. Geçmiş yıllarda "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination", "Camp: Notes on Fashion" ve "In America: A Lexicon of Fashion" gibi birçok farklı tema işlenmiştir.

2019'daki ölümünden sonra, uzun yıllar boyunca Chanel'in sanat yönetmenliğini yapan Karl Lagerfeld'i onurlandıran 2023 Met Gala teması "Bir Güzellik Hattı" olarak belirlendi. Gala, Chanel, Fendi ve kendi adını taşıyan markası gibi moda evlerinin başında olan ve mirasına saygı gösteren Lagerfeld'e adandı ve The Met'in Kostüm Enstitüsü için fon toplandı. New York'ta yapılan geceye, ünlüler ünlü modacıyı hatırlatan kostümlerle katıldı.

18 Ocak'ta Vogue, 2023 ev sahiplerinin Penélope Cruz, Michaela Coel, Roger Federer, Dua Lipa ve Anna Wintour olduğunu duyurdu. Bu isimler, gecenin resmi ortak ev sahipleri olarak hizmet verdiler.

Geceye katılan tüm isimleri görmek ve kıyafetlerini oylamak için tıklayabilirsiniz.