Modern Family: Bir Sitcom'dan Daha Fazlası

Modern Family izlemelisiniz

Bu zamana kadar birçok kez sitcom dizileri izlemeye çalışmışımdır. Lakin hiçbirini devam ettiremedim. Bunun nedeni de bazı sitcomlarda kadınlara karşı olan seksist davranışlar, kötü söylemler gibi unsurların komediymiş gibi gösterilmeye çalışılmasıydı.

Bunlara rağmen yine de insanlar tarafından çok sevilen o sitcomlarda sorun olmadığı, sanki bende sorun varmış gibi hissedip sitcom türünü sevmediğim kanısına kapılmıştım.

Sonrasında kötü hissettiğim bir gün karşıma çıktı Modern Family. İlk başta hiç şans veresim yoktu fakat sonrasında kendimi zorladım ve ilk bölümünü açtım. Çok sevmiştim. Hatta o kadar sevmiştim ki sanırım bir günde bir sezonu bitirmiştim. Sonra da çok hızlı ilerlediğimi fark ettim. Bitmesin diye az az izlemeye devam ettim. Buna rağmen şu an yedinci sezondayım. Bitmesini hiç istemiyorum fakat dizinin verdiği o sıcak histen vazgeçemiyorum.

Modern Family, Jay Pritchett'in yeni kurmuş olduğu aileyi ve eski evliliğinden olan çocuklarının kurmuş olduğu ailelerin hayatını konu ediniyor. Her karakterde kendinizi bulabileceğiniz tam bir sıcak aile dizisi. Kötü zamanlarımda bu diziye denk gelmiş olmam en güzel şeylerden biriydi çünkü beni daha iyi hissettirebilen tek şeydi o zamanlar.

Daha fazla Modern Family gibi sitcomların artmasını ve sitcomlarda olan seksist yaklaşımların azalmasını umuyorum.