Numeroloji Nedir?

Evren, sayılardan oluşmuş bir sistem midir?

Numeroloji, Okültizm’in bir dalı olup, evrenin sayısal bir kurgu içerdiğini, evrendeki hiçbir şeyin rastlantıya dayanmadığını, her şeyin sayısal bir düzen içinde meydana geldiğini varsayar ve sayılarla ilgili çeşitli analitik ve sentetik çalışmalarla, evrendeki ve olaylardaki gizli yasa ve ilkeleri keşfetmeyi amaçlar.

Numerolojinin nereden geldiği ve nasıl ortaya çıktığı, birçok antik felsefede olduğu gibi muammadır. Mısır ve Babil, numerolojinin en eski yazılı kayıtlarının olduğu söylenen yerlerdir. Diğer kanıtlar, numerolojinin binlerce yıl önce Roma, Çin, Yunanistan ve Japonya'da kullanıldığını gösteriyor.

Günümüz numerolojisi bir Yunan filozofu olan Pisagor'a atfedilir. Numerolojiyi icat edip etmediği bilinmese de, sayıları bambaşka bir boyuta taşıyan teorileri vardı. Bu teoriler, Pisagor'un günümüz numerolojisinden dolayı itibar kazanmasının ardındaki sebeptir. Julian Stenton ise 'Numeroloji' adını bulan kişiydi. Bundan dolayı modern zamanlarda tanınma ve farkındalık kazanmış oldu.

Numerolojinin nasıl çalıştığı aslında oldukça karmaşıktır. Genellikle ayrıntılı ve doğru okumalar sağlamak için usta bir numerolog gerektirir fakat kendiniz hesaplamak isterseniz size yol gösterecek bir danışman site linki bırakıyorum:

https://www.wikihow.com.tr/Numerolojide-%C4%B0sim-Say%C4%B1s%C4%B1-Nas%C4%B1l-Hesaplan%C4%B1r

Numerolojide ana sayılar 11, 22 ve 33'tür. Derin ve güçlü anlamları vardır. Gerçek anlamlar, bağlama bağlı olarak iyi veya kötü olabilir. Bu nedenle, ana sayıları doğru şekilde yorumlamak önemlidir. Çoğunlukla, birinin hayatını ele alınması gereken bir şekilde etkileyen belirli koşulların yönlendirilmesi veya açığa çıkarılması için kullanılmalıdırlar.

11 numara "içgüdü" ve "inanç" ile ilgili olabilir. Benzer şekilde korku ve endişe anlamına gelebilir, bu yüzden dikkatle okunmalıdır.

22 numara inşaatçıdır. Genellikle rehberlik veya farklı bakış açıları gerektirmesine rağmen, hırs ve başarının en güçlü göstergesidir.

33 numara, temel sayılarınızdan biri olarak çeşitli anlamlara sahiptir. (yaşam yolu, ifade, kişilik vb.) Tüm bu ana sayıların, başkalarıyla ortaklık halinde veya bir aydınlanma üçgeni olarak tamamen farklı anlamlar oluşturmak için birleştirilebileceğini unutmamak gerekir.

Numerolojinin en büyüleyici yönlerinden biri, evrene insan formunuzla girdiğiniz zamana dayanmasıdır, yani doğumunuzdan itibaren. Sevseniz de sevmeseniz de doğum gününüz o yıla denk geldiyse, hepsinin bir anlamı vardır.

KAYNAKÇA

https://thelawofattraction.com/what-is-numerology/

https://tr.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCmeroloji