Okumaktan Aşırı Zevk Alacağınız Bir Yazar: Lisa Gardner

Asla pişman olmayacağınız, okurken bayılacağınız o kitaplar.

Bayılarak okuyacağınız kitap önerim var. Öncelikle yazarı tanıtmak istiyorum; Lisa Gardner. Benim en sevdiğim yazardır. Yazdığı romanların türü polisiye ve gerilim. Eğer polisiye seviyorsanız şiddetle tavsiye ediyorum. Okurken sürekli merakta bırakıyor insanı, asla elinizden bırakmak istemiyorsunuz. Sürükleyici ve şaşırtıcı. Özellikle de kitabın sonunda şok geçiriyorsunuz. Lisa Gardner ters köşe yapmayı çok iyi biliyor.

Dedektif Warren serisi, olay örgüsü birbirine bağlı değil, Dedektif D.D Warren karakterinin olduğu kitaplar favorim. Warren serisi başlıca; Saklambaç, Kızım İçin Son Kez, Korkuya Yer Yok, Tek Başına, Son Yüzleşme kitaplarından oluşuyor.

Biraz içeriklerden bahsedecek olursak, Saklambaç kitabından bahsetmek istiyorum. Buradaki karakterimiz Annabelle hayatının çoğunda saklanmak zorunda kalmıştı. Çocukluğundan beri oradan oraya sürüklenmiş ve neden kaçtıklarını hiç anlayamamıştı. Bir gün onun isminin yazılı olduğu bir ceset bulunur. Bu her şeyin, bütün sırların başlangıcı ya da sonu olabilir. Çoğu kısım akıl hastanesinde geçiyor, bu yüzden olayların bazıları gerçek hayattan alınmıştır. Bu da tüylerimizi diken diken etmeye yetiyor. Çok etkilenmiştim ben açıkçası.

Kitabın sonlarına geldikçe daha çabuk okumak isteyeceksiniz, bir an önce olayları çözebilmek için. Tam buldum diyorsunuz sonraki sayfada düşünceniz çöküyor. Cesedin Annabelle ile olan ilişkisi, geçmişten gelen gizemler ve sürekli merak içinde bırakan olaylar. Ayrıca, Dedektif D.D Warren 'a da hayran kalıyorsunuz. Çok güçlü ve zeki bir kadın. Hayatı, mesleği, başlı başına mükemmel bir karakter. Sadece onun için bile okunabilir.

Okumaya karar verirseniz D.D Warren serisinden başlayın derim, ilk kitabıyla başlamanız daha faydalı olacaktır.