Overlord Serisinin 4. Sezonu Bu Yaz Geliyor!

Uzun bekleyiş sonrası yeni sezon yolda!

3. sezonu 2018'de çıkan Overlord animesinin yeni sezonunun yakında çıkacağı duyuruldu!

Birçok kişinin oldukça severek izlediği serinin yeni bir sezon çıkarması için çok uzun bir süredir beklenmekteydi. Animasyonun yapımcı stüdyosu sessizliğine son vererek yeni bir sezonun yolda olduğunu belirtti. Tahminlere göre de bu yeni sezon Temmuz-Ağustos 2022 tarihlerinde yayına girecek.

Peki bilmeyenler için açıklayalım, Overlord'un konusu ne?

Overlord, teknolojik olarak günümüzden daha ileri olan bir dünyada VR teknolojisine benzer bir sistemin içinde geçiyor. Günümüz MMO oyunlarına benzeyen bir oyunun içindeyiz. Karakterimiz oyunun en kuvvetli klanının başında ve karakteri de oyunun en kuvvetlisi diyebiliriz. Oyunun kapanış günüyle beraber karakterimiz sistemden otomatik atılacağını düşünerek uyuyor ancak uyandığında hâlâ oyunda ve çevresindeki bütün NPC karakterler canlanmış durumda.

Tabi kendisi normalde klanın başında olduğu için NPC'ler onu kralları olarak sayıyor ve hizmet etmek istiyorlar. Oyundan çıkamadığını fark eden Ainz, bu kendisinin kullandığı isim, burada yaşamaya karar veriyor. Animenin ilerleyen sezonlarında dinamik bir dünyadaki krallıkların, tanrısal güce sahip bir büyücü iskelet kralına tepkisi ve ona karşı birlik olmaya başlamasını görüyoruz.

Serinin 4. sezonu krallıkların bu birleşimi üzerine daha çok odaklanıyor olacak ve eminiz ki Ainz Ooal Gown'un büyülerinden çok daha fazlasını göreceğiz.

Eğer Isekai adı verilen anime tipleriyle ilgileniyorsanız bu animeyi izlemenizi şiddetle önereceğimi belirtmek isterim. Çünkü piyasada bunun kadar iyi bir iki taneden fazla anime bulunmuyor.

Bakalım 4. sezon nasıl olacak!