Prime Gaming ile 7 Oyun Bedava!

Her ay ücretsiz oyun ve oyun içi içerik sunan Amazon Prime, bu ayki bedava 7 oyununu açıkladı.


Nisan ayı için neredeyse hepsi 20-30 TL bandında olan 7 oyun Amazon Prime (7,90 TL) sahiplerine Prime Gaming ile bedava. Şimdi bu bedava oyunlara kısaca göz atalım.

2 Mayıs'ta sona erecek olan kampanyanın ilk oyunu 'The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the Year Edition Deluxe'. Açık dünya RPG oyunu olan The Elder Scrolls serisinden olan bu oyun Steam'de şu an 31 TL. Oyunu talep ettiğinizde gelen kodu GOG sitesinde kütüphanenize ekliyorsunuz.

Prime Gaming ile ücretsiz olan ikinci oyun 'Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville™' . 2019 çıkışlı oyunu talep ettiğinizde Origin kütüphanenize kodunuz ile ekleyebilirsiniz.

Üçüncü oyun 'Galaxy of Pen and Paper'. Bu oyunu Prime Gaming ise şöyle tanımlıyor; 'Knights of Pen and Paper’ın devamı olan bu oyun, 90’ların sonlarında geçen rol yapma kültürünü ve çevirmeli internet sohbeti tabanlı kampanya ve bilim kurgu temasını içeriyor. Serinin bu yeni oyununda daha kapsamlı bir sıra tabanlı savaş sistemi, daha geniş karakter ve mücadele özelleştirme seçenekleri, uzay keşfi, uzay gemisi muharebeleri ve tüm bunların yanında oyun serisi ile özdeşleşmiş mizah dolu anlatım tarzı sizleri bekliyor. Knights of Pen and Paper’ın devamı olan bu oyun, 90’ların sonlarında geçen rol yapma kültürünü ve çevirmeli internet sohbeti tabanlı kampanya ve bilim kurgu temasını içeriyor.'

Nisan ayı ücretsiz oyunlarından biri de 'Nanotale - Typing Chronicles'. Steam'de 32 TL gibi bir fiyata sahip olan bu oyun, Mart 2021 çıkışlı bir macera oyunu. Oyunda genç bir arşivciyi oynuyoruz, yorumları çok olumlu olan bu oyun yok olmakta olan bir dünyada yaşadığımız maceraları anlatıyor. Amazon Games uygulamasına bir tık ile ekleyebileceğiniz bu ücretsiz, güzel görsellere sahip oyun, ilginç bir keşif macera oyunu.

Bir diğer ücretsiz oyun 'Monkey Island™ 2 Special Edition: LeChuck’s Revenge™'. Klasik Monkey Island serisine bağlı olan bu 'point & click', macera, komedi ve bulmaca öğeleri taşıyor. Normalde 18,50 TL olan bu oyuna Prime Gaming ile tek tıkla Amazon Games uygulamasının kütüphanesine ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.

Sondan bir önceki ücretsiz oyun ise 'Guild of Ascension'. 25 TL'lik bu oyun sıra tabanlı, bağımsız bir oyun. Silahlar yaptığınız, devlerle ve yaratıklarla savaştığınız taktiksel rol yapma oyunu olan Guild of Ascension, 2021 çıkışlıdır ve Steam yorumu olumludur.

Nisan ayının son ücretsiz Prime Gaming oyunu ise 2021 çıkışlı 'Turnip Boy Commits Tax Evasion'. Tatlı görsellere ve eğlenceli bir oynanışa sahip olan bu oyunun Steam fiyatı ise 25 TL. Piksel grafikleri ile bir macera oyunu olan Turnip Boy Commits Tax Evasion'ı Prime Gaming şöyle tanımlamış; 'Yozlaşmış bir sebze hükûmetini yıkmak için çıktığınız bu yolculukta vergiden kaçının, muhteşem bitki bulmacalarını çözün, ürün hasadı yapın ve devasa canavarlarla savaşın!'. Amazon Games uygulamasına kolayca ekleyebileceğiniz bu oyunu kütüphanenize eklemekten hiçbir zarar gelmez.