Prime Gaming ile Far Cry 4 Ücretsiz

Haziran ayında 7.90 TL'ye 6 bedava oyun.

Haziran ayı Prime Gaming oyunları belli oldu.

Her ay 7,90 TL'ye aldığınız Amazon Prime üyeliği ile Prime Video, Twitch Prime ve Prime Gaming gibi avantajlara sahip olabiliyorsunuz. İşte Prime Gaming'in haziran ayında kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebileceğiniz 6 oyunu:

1.Far Cry 4

Bu ayın şüphesiz en iyi oyunu Far Cry 4 oldu. Ana hikayesi yaklaşık 17, tamamlanışı ise yaklaşık 46 saat gibi bir oynanış sunan Far Cry 4 açık dünya oyunu. Aksiyon ve macera türündeki bu oyun Pagan Min adındaki baskıcı rejimini devirmek için çıkan iç savaşta yaşadıklarımızı konu alıyor.


2.Escape From Monkey Island

Bir sonraki ücretsiz oyun yine macera, 'point&click' ve bulmaca türündeki Monkey Island oyunlarının dördüncü oyunu. Yaklaşık oynanış süresi 10 saat olan bu oyun normalde 13,50 TL.


3.WRC 8 FIA World Rally Championship

Bir yarış oyunu olan WRC 8 FIA World Rally Championship 115 TL değerinde.


4.Calico

Görselinden de anlaşılacağı gibi hayvanlar üzerine kurulu bu oyunda kasabadaki kedi kafesini yeniden inşa ediyoruz. Normalde 20,50 TL olan bu oyun atmosferi ile sizleri rahatlatan ve sakinleştiren bir oyun.


5.Astrologaster

Verilen 5. ücretsiz oyun ise Shakespeare dönemi Londra'sında geçen bir oyun. Yaklaşık 6 saatlik oynanış sunan bu oyun komedi türünde hikaye tabanlı olarak ilerleyen bir astroloji oyunu. Simon Forman adındaki bir doktoru oynadığımız oyunda hastalarımızı astroloji biliminde faydalanarak tedavi ediyoruz.


6.Across the Grooves

Son ücretsiz oyun bir çizgi roman oyunu. Karakterimiz Alice ile verdiğimiz kararların onun hayatını nasıl etkilediğini görüyoruz.