Prime Video'da İzlemeye Değer İçerikler

Birbirinden farklı 10 içerik sizler tarafından izlenmeyi bekliyor.

Amazon Prime üyeliğiniz varsa ve diğer platformalarda izleyecek içeriğiniz kalmadıysa bir de aşağıdaki listeye göz atın. İçerisinden bir tanesinin size uygun olduğuna eminim.

1-Modern Love

Birbirinden farklı karakterler ve hikayelerin konu alındığı bu dizide aşk ve insan ilişkilerini göreceksiniz.


2-The Office

Dunder-Mifflin Kağıt Şirketi'nin Scranton şubesinin çalışanlarını konu alır. Ofis çalışanları her gün ilginç kişilikli patronlarına katlanmaya devam eder. Çalışanların da çok normal olduğu tam olarak söylenemez.


3-Fleabag

En yakın arkadaşını korkunç bir kazada kaybeden, aşk hayatı çalkantılı aile ilişkileri sorunlu ve ekonomik olarak zor durumda olan Fleabag'in hikayesini anlatmaktadır.


4-Underwater

Deprem sonucu yer altındaki laboratuvarları yıkılan araştırmacı bir su altı mürettebatının, güvenliği sağlamak için verdikleri ölüm kalım savaşını konu edinmektedir.


5-Mozart in the Jungle

New York Senfoni orkestrasını ve orkastradaki maestro değişimini konu edinmektedir.


6-The Boys

 Güçlerini suistimal eden süper kahramanlara karşı savaşan The Boys isimli bir grubu konu edinir.


7-The Lie

15 yaşındaki Kayla, annesi Rebecca ve babası Jay'in ayrılığını atlatmakta zorlanan genç bir kızdır. Jay, kızını şehir dışında bulunan bale okuluna götürürken, yolda Kayla'nın arkadaşı Brittany'ye rastlarlar. Brittany'yi de yanlarına alıp ufak bir gezi yapmaya karar verdiklerinde beklenmedik olaylar meydana gelir.


8-Fairfax

Dört ortaokul öğrencisinin etrafında dönen dizi günlük yaşamlarını anlatır.


9-As We See It

Otizm spektrumlu üç oda arkadaşının hayatını konu almaktadır. Yirmili yaşlarındaki Jack, Harrison ve Violet, ortak bir daireyi paylaşır. Otizm spektrumlu olan gençler, iş bulup bu işi sürdürmek, arkadaş edinmek, aşık olmak ve onlardan kurtulan bir dünyada gezinmek için büyük çaba harcar.


10-Lore

Her bölümde farklı bir hikayenin ele alınacağı bu antoloji dizisinde gerçek hayattan uyarlanan korkunç hikayeler anlatılıyor. Vampirler, zombiler, kurtadamlar, hayaletler, seri katiller, cadılar gibi birçok korku efsanelerini konu edinmektedir.

Dipnot: Liste bir sıraya göre düzenlenmemiştir.