PrimeVideo Orijinal Dizileri

7,90 TL'ye üyelik alabileceğiniz Amazon Prime'ın avantajlarından biri olan PrimeVideo'da izleyebileceğiniz bazı dizilerin önerisi!

Ülkemizde yalnızca aylık 7,90 TL'ye Amazon Prime üyeliği alabiliyorsunuz. Bedava kargo ve PrimeGaming gibi daha bir sürü avantajlara sahip olabildiğiniz bu üyelik yanında PrimeVideo da sizlerin oluyor.

Bugün PrimeVideo'da izleyebileceğiniz dizilerden birkaç önerim olacak. Önerilerimin spoiler içermediğini, sadece kısa konularına değindiğimi belirtmek isterim.

  1. The Boys

Üçüncü sezonu da onaylanan The Boys bizlere süper kahramanların güçlerini kötüye kullanırsa ne olacağını gösteriyor. Bu dizinin her bölümü yaklaşık 1 saat. 2 sezonda toplam 8 bölümü var.

2. Good Omens

Başrollerini David Tennant ve Michael Seen gibi başarılı oyuncuların paylaştığı bu dizi kıyametin yaklaştığı bir dünyayı ve bunun getirdiği yeni maceraları anlatıyor. 1 sezonunda 6 bölümü olan ve bölümleri yaklaşık 1 saat olan bu dizi ilginç konusuyla sıkılmadan izlenebilen dizilerden.

3. Fleabag

Son önerim bir komedi dizisi olan Fleabag, Phoebe Waller-Bridge'in hem yazarlığı hem de harika oyunculuğu ile daha da keyifli bir hale gelmiş. Başrolümüzün Londra'daki modern hayata atılması ve burada yaşadığı maceraları anlatıyor. 2 sezon ve her sezonu 6 bölümden oluşan Fleabag, yaklaşık yarım saatlik bölümleri ile de konusunu uzatmadan kendini izlettiriyor.