Sosyal Medya Yönetiminde İşinizi Kolaylaştıracak Uygulamalar

Sosyal medya yönetiminde kullanılabilecek araçlar nelerdir? Sosyal medya yönetiminde kullanılması gereken uygulamalar; Canva, Bitly, CapCut

Sosyal medyada yer edinebilmek için kaliteli içerik üretmek yeterli değil. Aynı zamanda doğru araçları doğru bir şekilde kullanmakta sosyal medya yönetiminde oldukça önemlidir. Hadi gelin sizle bu araçları birlikte inceleyelim.

1.Canva

Basit kullanımı ile oldukça popüler olan Canva; hazır şablonlar sunarak kullanıcıların zaman tasarufu sağlıyor ayrıca kullanıcılar kendileri de post tasarlayabilmekte böylece daha özgün paylaşımlar yapabiliyorlar.

2. Hootsuite

Hootsuite kullanıcılarına tüm sosyal medyaları tek bir yerden yönetebilmesine olanak sağlamakta. Bu özelliği sayesinde kullanıcılar sosyal medyalarında daha düzenli bir şekilde paylaşım yapabilmekte.

3. Unfold

Yine bir hazır şablon platformu olan Unfold; kullanıcıların Instagram hikayeleri ve Reels videoları için yardımlarına koşuyor. Unfold ile birlikte saniyeler içinde hikayenizi tasarlayıp paylaşabilirsiniz.

4. Bitly

Uzun URL bağlantılarını kısaltmaya yarayan Bitly; kullanıcılara URL kısaltma özelliğinin yanında URL bağlantılarını qr koda dönüştürme olanağı da sunmakta. Bu sayede kullanıcılar uzun URL bağlantıları ile uğraşmadan kolayca site bağlantılarını paylaşabilmekte.

5. CapCut

All in one söylemi ile kullanıcıları ile buluşan CapCut; Tiktok ve Reels videoları için oldukça güzel şablonlarla bizi karşılıyor. Ayrıca CapCut ile akımlara da kolaylıkla ayak uydurarak sosyal medyadaki yerinizi sağlamlaştırabilirsiniz.