Ters Köşe Sonlarıyla Sizi Şaşırtacak Filmler -5-

Ters köşe sona sahip 5 film önerisi

1- Oldboy (2013)

Yıllarca neden kaçırıldığını bilmeden hapis edilen adam, serbest kaldığında bu işin arkasını bırakmaz. Değişen dünyada öğrendiği sır onu intikam almaya iter. Aksiyon dolu bu gerilim filmi içinde birçok sır taşıyor.

2- The Guilty (2021)

Bazı sorunlarından dolayı 911 operatörü olarak görevlendirilen bir polis, gelen acil çağıralara bakmaktadır. Gelen bir aramada kaçırıldığını söyleyen bir kadın vardır. Olay karmaşıklaşır ve polis bu olayı en az hasarla çözmeye çalışır.

3- Arrival (2016)

Dünyaya birden fazla uzay gemisi iner. İnsanlar bu uzay gemilerinin geliş amacının barışçıl mı yoksa istila amaçlı mı olduğunu anlamaya çalışırlar. İletişim kurabilmek ve amaçlarını öğrenebilmek için dilbilimci Dr. Louise Banks görevlendirilir. Bu gizemi çözebilmek için kısıtlı bir zamanı vardır.

4- The Illusionist (2006)

Marangoz bir ailenin oğlu Eisenheim ile aristokrat bir ailenin kızı Sophia birbirlerine aşık olur. Aşklarına gelen yasak üzerine Eisenheim ülkeyi terkeder. 15 yıl sonra bir illüzyonist olarak ülkeye geri döner ve Sophia ile aşkları tekrar alevlenir. Fakat Sophia nişanlamak üzeredir.

5- Sightless (2020)

Bir saldırının ardından kör olan Ellen, dünyadan uzak bir şekilde körlüğe alışmaya çalışır. Yaşadığı travmanın ardından yavaş yavaş durumu kabullenmeye başlar. Fakat aynı saldırganın ona tekrar saldırmaya çalıştığını farkeder. Çevresindekilere bu durumu kanıtlamaya çalışır.