The Horror of Dolores Roach

The Horror of Dolores Roach Season 1

Dolores Roach (Justina Machado), haksız yere aldığı 16 yıl hapis cezasını çektikten sonra nezihleşmiş olan Washington Heights'a döner. Orada karşılaştığı eski keş arkadaşı Luis, Dolores'in empanada dükkânının alt katında kalmasına ve orada masözlük yapmasına izin verir. Hayatındaki bu yeni istikrar tehdit edildiğinde, "Sihirli Eller" Dolores hayatta kalmak için şok edici uçlara sürüklenecektir.

The Horror of Dolores Roach Blumhouse yapımı Aaron Mark tarafından yazılan ve yönetilen bir komedi korku dizisi, 7 Temmuz'da Prime Video kütüphanesine eklendi.

Dolores Roach ( Justina Machado), eski erkek arkadaşı Dominic için 16 yıllık haksız bir hapis cezasından sonra serbest bırakılıyor ve eski mahallesi Washington Heights'e geri dönüyor. Fakat mahallesi 16 yılın sonunda bıraktığı gibi değil, nezihleştirilmiş bir mahalle olarak karşısına çıkıyor. Dominic ile kaldığı dairelerine gidiyor fakat Dominic'i bulamıyor. Bunun üzerine 16 yılın sonunda aynı kalan tek mekan olan empanada restorantı ile karşılaşıyor. Seneler önce kendisine aşık olan Luis Batista (Alejandro Hernandez) ile karşılaşıyor ve olayların filmi burada kopuyor.

Luis, Dolores’in eski hayatından geriye kalan tek yer olan empanada dükkânının alt katında kalmasına izin verir. Dolores ilerleyen zamanlarda masözlüğe başlayacaktır. ''Sihirli Eller Dolores'' olarak anılmaya başlamasından kısa bir süre sonra da hayatta kalmak için kendini tutamaz ve şok edici durumlara sürüklenir. Dolores ve Luis tehlikeli bir şekilde suç ortağı olurlar ve bu sayede Luis kendi zevklerini ortaya çıkarır.

1. sezon anlatıcı Dolores'in kendi galasına gitmesi ve orada podcast çeken Caleb'le bir yolculuğa atılmasıyla devam etti. Acaba o kapının ardında kim vardı? Bakalım 2. sezonda bizi neler bekliyor.

Images:

The Horror of Dolores Roach (TV Series 2023– ) - IMDb

'The Horror of Dolores Roach' Ending Explained: What Happened? (cosmopolitan.com)

'The Horror of Dolores Roach' Latina actor Justina Machado discusses role (nbcnews.com)