Togg’un Tasarımı Mı Değişti? İşte Yeni Görüntüler

Ülkemiz lansmanı 2019 yılında yapılan Togg, CES 2022'de dünya sahnesine çıkmadan önce basına yeni tasarım görüntüleri yansıdı.

Yerli otomobil Togg’un ülkemizdeki lansmanı 2019’un sonunda gerçekleşmiş ve tasarım belli olmuştu. SUV ve Sedan gövde yapısı seçenekleriyle gelecek yıl satışa çıkacağı açıklanan yerli otomobil, CES 2022’de dünya sahnesine çıkmak için yakın zamanda Las Vegas’a gönderilmişti. Gerçekleşecek küresel lansmanın öncesinde ortaya çıkan patent görüntüsü, Togg sedan varyantın tanıtılandan farklı bir tasarımı olduğunu ortaya koyuyor.

Togg C-Sedan’ın ortaya çıkan patenti farklı bir tasarımı gösteriyor

Yerli otomobilin sedan varyantı 2019 yılında tanıtıldığında tasarımı beğeni toplamıştı. Geçen iki yılın ardından elbette araçta açıklanandan farklı şeylerin olmasını bekliyorduk. ABD’nin Las Vegas kentinde gerçekleşen CES 2022 etkinliğinde Togg’un gösterilmesinden kısa süre Almanya merkezli AutoWeek’in haberinde göründü. Bu görüntüleri incelediğimizde 2019 yılında gösterilen modelden daha farklı bir tasarımın gelmekte olduğu yorumunu yapabiliriz.

Henüz resmi onay almamış yeni görüntülere baktığımızda daha yumuşak bir tasarım görüyoruz. Eğer bu görüntüler, aracın üretime hazır sürümüne aitse pek çok şeyin değiştiğini söyleyebiliriz. 2019’da karşımıza çıkan prototip daha dinamik bir görüntüye sahipken şu anda daha farklı bir tasarıma sahibiz. Eski ve yeni görüntüler arasından en hoş görünenin hangisi olduğu size kalmış.

Yeni patent görüntülerini daha detaylı incelemek isterseniz tüm kareler şu şekilde:

Kaynak: ShiftDelete.Net