Tomorrow K-Drama Yorumu

Bir kaza sonucu yarı insan yarı ruha dönüşen genç bir adam, ölüm meleklerinden oluşan bir ekibe katılır.

Sürekli iş görüşmelerine giden ve bir türlü iş sahibi olamayan Choi Joon Woong, bir adamın intihar etmeye çalıştığını görür ve onu durdurmaya çalışırken kaza sonucu komaya girer. Choi Joon Woong komaya girip yarı insan yarı ruh haline geldikten sonra Goo Ryeon ve Lim Ryung Gu'yla tanışır. Tanıştığı bu ikili insanları intihar etmekten vazgeçirmeye çalışan bir ekiptir. Choi Joon Woong bu kriz ekibinin yeni üyesi olarak işe başlar.

Dizi 16 bölüm olarak Netflix'te yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Rowoon, Lee Soo Hyuk, Kim Hee Sun, Yoon Ji On'u görüyoruz.

Dizi Hakkındaki Görüşlerim

Dizide neredeyse her bölüm farklı bir kişi ve farklı bir hikaye görüyoruz. O kişinin intihar etme aşamasına nasıl geldiğini, üzüntülerini, pişmanlıklarını ve kırgınlıklarını. Dizi farklı kişilerin hikayelerini anlattığı için çok fazla konuya değinme fırsatı buluyor ve bu da hem birçok konu üzerine düşünüp sorgulamanızı hem de izlerken sıkılmamanızı sağlıyor. Dizi sizi hem güldürmeyi hem de ağlatmayı başarıyor. Başrollerin hayat hikayeleri de çok güzel bir şekilde işleniyor ve onlarla empati kurmanızı kolaylaştırıyor. Tomorrow, hissettirmek istediğini hissettirebiliyor ve vermek istediği mesajı hiç zorlanmadan seyirciye iletebiliyor. Dizi, en sevdiğim K-Dramalar arasında yerini aldı. Eğer diziyi hala izlemediyseniz ve K-Drama seven biriyseniz vakit kaybetmeden ekran başına geçip Tomorrow'u izlemelisiniz.