Tüm Dünyanın İzlediği Dava Film Oluyor

Johnny Depp ve Amber Heard ikilisi arasında yaşananlar film haline geliyor! Filmle ilgili bilinen tüm detaylar yazımızda!

Kısa bir zaman önce yüz binlerce insanın izleyip hakkında fikir beyan ettiği ''Amber Heard ve Johnny Depp davası'' Tubi platformunda bir film haline gelecek ve izleyenlerin beğenisine sunulacak. Tiktok, Instagram ve diğer popüler sosyal medya uygulamalalarında bu dava hakkında sayısız içeriği hepimiz izledik ya da yakınlarımız tarafından maruz bırakıldık. Sıra davanın film haline gelmesinde!

Hollywood'un ünlü çifti Johnny Depp ve Amber Heard arasında yaşananlar uzun bir süre dünya gündeminde yer etti. Dünya ve özellikle Holywood önce Johnny Depp tarafından fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü iddia eden Amber Heard tarafında durdu. Depp çeşitli film ve reklam anlaşmalarının iptal olduğuna dair üst üste haberler aldı. Daha sonra gördüğü zarara dayanamayan Depp bir iftira davası açtı. Ortaya çıkan çeşitli görüntüler ve ses kayıtlarıyla birlikte Johnny Depp kazanan taraf 0ldu. Sosyal medya platformlarında Johnny Depp ve avukat ekibinin samimi, gerçekçi tavrı onlara büyük bir sempati kazandırdı. Amber Heard ise çeşitli şekillerde dalga konusu oldu. Üzülme rolü yaptığı, gerçekçi ve samimi olmaması gibi yaygın düşünceler dolayısıyla bolca eleştirildi. Tüm dünyanın gözlerini diktiği bu davayla birlikte Johnny Depp'in anlaşmalarını iptal eden film ve reklam yapımcısı şirketler özür metinleri yayınladı.

Büyük bir reyting fırsatına sahip olan Johnny Depp Amber Heard davası “Hot Take: The Depp/Heard Trial” ismiyle karşımıza bir film olarak çıkacak. Johnny Depp'i canlandıracak aktör Mark Hapka olacak. Amber Heard ise Megan Davis tarafından canlandırılacak. Filmde yine dava yayınlanırken ün kazanan hakim ve avukatlar da yer alacak. Film'in 30 Eylül tarihinde yayınlanması bekleniyor.