Ücretsiz Netflix Alternatifi Platformlar

Netflix vb. film/dizi izleme uygulamalarının ücretleri malum. Ücretsiz platform önerileri sizlerle!

Netflix, BluTv, EXXEN, Amazon Prime Video vb. birçok dizi/film izleme platformu var. Fakat fiyatları da ortada. Daha da artacağını hepimiz biliyoruz. Bu yazımızda bunlara alternatif olabilecek yasal ve ücretsiz birkaç platform önereceğim.

1-Tubi TV

Kategori kategori ayrılmış bir sürü film var. En çok beğenilen filmlere de göz atıp istediğinizi izleyebiliyorsunuz. Üstelik görüntü kalitesi de çok yüksek. Hem site olarak bilgisayardan izleyebilirsiniz hem de uygulamasını indirip telefondan istediğiniz yerde filmleri izleyebilirsiniz.

2-Popcornflix

İsmi biraz çakma Netflix gibi duruyor. Fakat elbette değil. Öncelikle film skalası çok geniş. Filmlerin hem görüntü kalitesi iyi hem de hepsi sorunsuz şekilde çalışıyor. Bakmak isterseniz Popcornflix Originals adlı özel bir bölümü de var. Uygulama olarak telefona indirebilirsiniz. Altyazı ve çeşitli diller sunuyor. Aynı zamanda İphone, İPad ve Mac gibi cihazlarda da çalışıyor. Reklam sayısı biraz fazla olması ve Windows tarayıcıda açılmaması bir problem olabilir.

3-Yidio

Diğerlerinden belki de daha geniş bir film yelpazesi var diyebilirim. Fakat ücretsiz film sayısı biraz az kalıyor. Yine de kullanıcı arayüzünün çok güzel olması, Smart TV’lerde çalışması ve birçok kategoriye sahip olması bakımından tercih edilebilir bir uygulama diyebilirim.

4-Sony Crackle

Eski klasik filmler ve yeni hit olan filmleri içeren bir alternatif. Kullanım olarak oldukça kolay. Filmleri de iyi şekilde çalışıyor. Platform üzerinden online olarak da birçok filmi izleyebiliyorsunuz.

5-SnagFilms

Özellikle indie filmleri ve belgeselleri sevenler için çok kaliteli bir platform. Komple ücretsiz ve eleştirel olarak beğeni toplamış olan bağımsız filmlerden oluşan bir seçkisi var.

6-Pluto TV

Listenin en zengin özellikli platformu diyebiliriz. Çok fazla özelliği var ama buna rağmen oldukça basit bir arayüzü var. Ücretsiz film ve TV şovları, uygulamayı açtığınızda özel sekme olarak görünüyor. Akıllı televizyonlara bağlanabiliyor. Profesyonel ve ücretli film seviyesinde ücretsiz bir site olması cezbedicidir. Kayıt olma ya da hesap açma istememesi ve zenginliği özel kılıyor.