VALORANT'IN SEVİLEN AJANI YORU'YA REWORK GELİYOR!

İlk çıktığında yetenekleriyle herkesi heyecanlandıran Japon ajan Yoru'ya yeni bir rework geleceği Riot Games tarafından açıklandı.

Valorant'ın 5 düellocusundan biri olan cool tarzı ve yetenekleriyle ilk çıktığı andan beri herkesi çok heyecanlandıran Japon ajan Yoru'ya yeni bir rework geleceği Riot Games tarafından açıklandı.

Yoru ilk çıktığında herkesi aşırı heyecanlandırmıştı fakat zamanla diğer düellocu ajanlara göre yetersiz kalarak tercih edilmemeye başladı. Bu durumun farkında olan Riot Games, Yoru'nun vaat ettiği yetenekler üzerinde ciddi zaman harcadıklarını ve Yoru'nun oyun içinde daha etkili bir halini hayata geçirebilmek için düzenlemeler yaptıklarını açıkladı.

Öncelikle Yoru'nun yeteneklerinden kısaca bahsedelim:

C Yeteneği (Fakeout): Sahte ayak sesleri çıkararak düşmanların dikkatini dağıtabilir, ayak sesleriyle ani bir saldırı yapabilir.

E Yeteneği (GateCrash): Bir portal açarak düşmanların etrafında dolaşabilir. Teleport yeteneği olarak geçen bu yetenek Yoru'nun ışınlanmasını sağlıyor.

Q Yeteneği (Blindside): Rakip ajanları kör eder.

X Yeteneği (Dimensional Drift): Görünmez ve zarar görmeyen çok boyutlu bir maske takarak haritada dolaşabilir. Bu sırada düşmanlar onu görse bile ateş edemezler. Yoru'nun bu yeteneği sayesinde düşmanların konumları tespit edilebilir.

Yoru'nun yetenekleri oldukça güçlü olsa da, sahte ayak sesleri gibi yetenekleriyle oyuncuları şaşırtmakta usta olması gerekirken, bir süre sonra Yoru'nun yetenekleri etkisini kaybetti.

Riot Games, Yoru ajanına yapacakları yenilikleri anlatan bir yazı yayınladı. Yoru'nun X yeteneğine ve E yeteneğine gelecek yeniliklerden bahseden Riot Games, güncellemenin son halinin önümüzdeki yılın başında geleceğini belirtiyor.

Riot Games'in yazısı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz :)

https://playvalorant.com/tr-tr/news/dev/ajanlarin-durumu-yoru/