VALORANT'IN YENİ AJANI CHAMBER ÇOK SEVİLDİ!

Riot Games'in popüler oyunu Valorant, 16 Kasım'da yeni güncellemeyle beraber yeni ajanı Chamber'ı da kadroya dahil etti.

Chamber iki haftada oyunun gözde ajanlarından biri oldu. Profesyonel oyuncuların ve yayıncıların da Chamber'ı tercih etmeye başlamasıyla oldukça popülerleşen Chamber, vazgeçilmez ajanlardan biri olma yolunda ilerliyor.

Gelelim klasik tarzı ve klas duruşuyla tam bir Fransız beyefendisi olan Chamber'ın yeteneklerine.

Chamber'ın C yeteneği her ne kadar basit bir yavaşlatma gibi gözükse de, bu yetenek bir tuzak olarak yerleştiriliyor ve tuzağın merkezine düşman girerse aktifleşerek slow atıyor.

Q yeteneği ise aslında bildiğimiz sheriff fakat bu sheriffin bir dürbünü var ve sağ tıkla rahatça kullanılabiliyor. Oldukça konuşulan bu yetenek, aslında oyun içi ekonomiyi yönetmede de bayağı avantajlı.

E yeteneği ise iki tane ışınlanma noktası yerleştirerek birinden diğerine geçişi sağlıyor. İlk başta Yoru'nun yeteneğinin aynısı gibi gözükse de çok daha hızlı olduğunu söylemeliyim. :)

Gelelim ajanımızın Ulti yeteneğine. Chamber'ın ultisi bildiğimiz vücuda isabet etmesiyle düşmanı direkt öldüren bir keskin nişancı. Evet evet, ayaklardan da tek atıyor. Ayrıca öldürülen düşmanın olduğu alana yavaşlatma atıyor.

Chamber hakkında daha fazla bilgi için bu videoya göz atabilirsiniz.