Victoria Secret’ın İlk Down Sendromlu Modeli

Victoria Secret'tan fark yaratan adım!


Günümüzde markalar birçok açıdan farkındalık yaratma,daha kapsayıcı bir marka olma yolunda önemli adımlar atıyor.

Victoria Secret da ‘Love Cloud’ koleksiyonu için ilk kez 'Down Sendromlu' bir modeli kampanya yüzü olarak tercih etmesiyle bu markalar arasında kendini gösteriyor. Aynı zamanda, koleksiyon için farklı beden ölçüleri ve ten renklerine sahip birçok yaş gurubundan modelle de bir arada çalışılıyor.

Markanın Yaratıcılık Direktörü Raul Martinez "Bu koleksiyonu hayata geçirecek olan inanılmaz kadınlara ve inanılmaz kapsayıcı bir ruha baş koyan bu kampanya ile Victoria Secret'in yeni standardını yaratacağız" sözleri ile koleksiyonun amacına dair açıklamalarda bulundu. Tercih edilen model Sofia Jirau ise 2019 yılında başladığı kariyerinde yaşadığı bu gelişmenin, gerçekleştirmek istediği hayali olduğunu dile getirdi. Bu sevindirici ve tabuları yıkmada etki uyandıracak haberi,sosyal medya hesabı aracılığı ile takipçileri ile paylaştı.

Koleksiyona dair ayrıntılar ise; ürünlerin işlevsellik ve seksilikten ödün vermeden günlük konfora uyumlu bir şekilde yaratıldığı ve bulut benzeri yumuşak dokulu kumaşların konfor için yeni bir standart belirttiği yönünde. Keza, koleksiyonun adı da bulut gibi hafif hissetmekten ilham alınarak şekillenmiş.