Yağmurlu bir Cumartesi günü İzleyebileceğiniz romantik filmler

Yağmurlu bir cumartesi günü izleyebileceğiniz birbirinden güzel romantik filmleri sizler için listeledik.

Yağmurlu bir cumartesi günü evdeyseniz sizler için listelediğimiz en ç0k izlenen romantik filmlerine bir göz atmayı unutmayın!

1- CESARETİN VAR MI AŞKA?

Sophie'nın ırk ayrımı yapan çocuklar tarafından uğradığı zobalıklar ve Julien'in hasta annesi ve sorunlu babası nedeni ile yaşadıkları, her ikisini birbirlerine daha da fazla yakınlaştırır. Oynadıkları cesaret oyunu sayesinde bağları daha da güçlenmektedir. Bu oyun aracılığı ile sık sık birbirlerinin acılarını dindirmek için çaba sarf ederler.

2- ANNA KARENİNA

Evli ve güzel bir kadın olan Anna Karenina'nın, Kont Vronsky ile yaşadığı aşkı ve bu aşkın sonucunda yaşadığı trajedeleri anlatmaktadır.

3- TEHLİKELİ GÜZELLİK

Veronica Franco, 16. yüzyılda yaşamaktadır. O dönemde, kadınların çok az hakları olduğu bir zamanda, istediği tek şey gerçek bir aşktır. Ancak 16. yüzyılda kadınların bunu yaşamalarına bile hakları yoktur. Cesur bir davranış sergileyen Franco, bu anlamda bir mücadele vermektedir.

4- AŞK ENGEL TANIMAZ

William, Batı Londra'da bir kitabevinin sahibidir. Bir gün dünyaca ünlü film yıldızı Anna Scott'un dükkanına gelmesi ile William'ın yaşamının akışı değişir. Ve aralarında gerçek bir aşk doğar.

5- BİR ERKEK 10 GÜNDE NASIL KAYBEDİLİR?

 Köşe yazarı olan Andie Anderson’ın kısa sürede teslim etmesi gereken bir görevi vardır. Kadınların erkeklerle ilişkilerinde onların kaçmasına sebep olan hataları birinci elden deneyimleyerek yazması gerekmektedir. Önündeki süre ise sadece 10 gündür. Bu süre içinde bir erkek bulması, onu kendisine aşık etmesi, sonra da flört hatalarını yapması gerekmektedir. Bu görev için seçtiği Benjamin Barry adlı reklamcıyı seçmiştir. Fakat o da kendi patronuyla iddiaya girmiştir ve istediği kadını 10 gün içinde kendisine aşık edebileceğini ileri sürmektedir.

6- SENDEN ÖNCE BEN

Zengin ve yakaşıklı olan genç adam bir trafik kazası sonucunda tekerlekli sandalyeye bağlı olarak yaşamını sürdürmek zorunda kalır, bakıcı olarak küçük bir kasabada yetişmiş genç kadını işe alır. Bu genç adam ve kadının bir araya gelişi hayatlarını yepyeni bir yola sürükleyecektir ve aralarında muhteşem bir aşk doğacaktır.

7- THE NOTEBOOK

Ailesiyle birlikte tatile gelen Allie, burada yaşayan Noah isimli bir gençle yakınlaşmaya başlar. Aralarındaki ekonomik farklılıklara rağmen birbirlerine duydukları hissi engelleyemezler. Ancak ikinci dünya savaşı nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Allie ve Noah, her türlü zorluğa ve mücadeleye rağmen birlikte olmayı başarırlar.