Yeni Başlayanlar İçin Anime Önerileri

Siz de renkli ve heyecanlı anime dünyasına giriş için en iyi animeleri merak ediyor musunuz?

Japonya'dan tüm dünyaya yayılan anime çılgınlığı git gide büyüyor. Sadece izlemenin yanında yüksek fiyatları bulan koleksiyon ürünleri, aksesuarları, oyunları gibi bir sürü ürünleri mevcut. Siz de renkli ve heyecanlı anime dünyasına girmek istiyorsanız ama çok karmaşık olanlardan değil daha kısa ve sürükleyici animeler arıyorsanız size önerim;

Saiki Kusuo no Psi-nan

Pembe saçı ve antenleriyle gezen bu çocuk aslında dünyanın en güçlü insanı ama tek isteği normal bir hayat yaşamak. Çeşitli güçleri ise bu hayalini engelliyor. Lise çağında olan Saiki Kusuo' nun normal bir hayat yaşamaya çalışırken başına gelenleri anlatıyor anime. 3 sezondan ve bölümleri çok uzun değil. Boş zamanlarınızda kendiniz yormadan izleyebileceğiniz bir anime.


My Hero Academia (Kahramanlık Akademim)

Dünyada insanların quirk denilen çeşitli özellikleri varken hiçbir özel gücü olmayan Midoriya Izuku’nun büyük bir kahramana dönüş hikayesi anlatılıyor. Özel sınavla girilen akademide geçen olaylar ve kötülerle savaşmaları anlatılıyor. 5 sezonluk bir anime.


Death Note

Dünyada en popüler animelerden biri olan Death Note gerilim sevenler için birebir. Yeryüzüne düşen ölüm defterini bulan lise öğrencisi Yagami Light'ın hikayesi anlatılıyor. Ölüm defteri yazılan kişiyi defterde yazılan şekilde öldürmektedir. Bunun gücünü fark eden Yagami Light dünyanın en güçlü kişisi olmak için defteri kullanır. Esrarengiz ölümleri araştırmakla görevli olan ajan L ve Yagami Light arasındakisi olaylar hikâyeyi sürükleyici bir hale sokar. 37 bölümden oluşan anime sürükleyici oluşu ile kısa sürede bitecektir.