Yılbaşı Hediye Fikirleri

Aklınızda 'Kime ne hediye alsam?' gibi sorular şimdiden belirdiyse Yılbaşı Hediye Fikirleri yazımıza göz atabilirsiniz.

Herkesin heyecanla beklediği o an geldi! Bilindiği üzere, miladi takvime göre her yıl 31 Aralık’ta eski yıl biter ve yeni bir yıl başlar. Bu sene de her sene olduğu gibi şimdiden her yer kırmızı yeşile büründü, planlar yapıldı, ağaçlar süslendi… Geriye bir tek sevdiklerimize ne alacağımız kaldı. İşte bu yazıda kendinize ve sevdiklerinize alabileceğiniz yeni yıl hediyelerini derledik.

1)    Kar Küresi

Sevimli ve cep yakmayan kar küreleri, neredeyse herkesin hoşuna giden hediyelik eşyaların başında gelmektedir. İster sevgilinize, ister arkadaşınıza hatta kardeşinize bile alabileceğiniz tatlı küçük kar kürelerini birçok yerde farklı boyutlarda bulabilirsiniz.

2)    Kokulu Mum

Hem romantik, hem de kullanışlı olan kokulu mumlar, bildiğiniz üzere kış mevsiminin vazgeçilmezidir. Uygun fiyatlı bu hediye sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

3.1)         Konser, Sinema, Oyun Bileti

Hediye alacağınız kişi sanata düşkünse, ona en sevdiği grubun, beklediği bir sinema filminin veya izlemek istediği bir tiyatro oyununun biletini hediye ederek ona ne kadar değer verdiğinizi gösterebilirsiniz.

3.2)         Çekiliş Bileti

Yılbaşı çekiliş biletlerini hediye vermek, kalabalık partilerde misafirlerinizin hoşuna gidebilir.

4)    Kitap

Son derece klasik ama vazgeçilmez bir hediye olan kitaplar, yeni yılda sevdiklerinizi günlük rutin streslerden uzaklaştırarak onların farklı dünyalar keşfetmelerini ve hoş vakit geçirmelerini sağlayabilir.

5)    Çanta

Çok çeşitli tarzda ve boyutta, farklı renklerde çantalar, hem kadınlara, hem erkeklere hem de çocuklara uygun bir hediye olabilir.

6)    Saat& Takı& Aksesuar

Herkesin hem ihtiyaç duyabileceği, hem de günlük hayatında kullanabileceği tarzda aksesuarları sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

7)    Bardak& Sıcak Çikolata

Soğuk kış günlerinde sevdiklerinizin içini ısıtacak sıcak çikolataları hoş bir bardak ile süsleyebilirsiniz.

8)    Atkı& Bere

Dışarı çıkarken bizi sarıp sarmalayan atkı ve şapkaları hediye ederek, soğuk havalarda kullanıldığında sevdiklerinizin hem kalbini hem vücudunu ısıtabilirsiniz.

9)    Kozmetik Ürünleri

Hoş kokulu bir parfüm, aromalı sabunlar ve duş jelleri hem tatlı hem de günlük ihtiyaca yönelik bir hediye olarak düşünülebilir.

10)    Oyuncak Peluş

Son olarak her yaştan çocuğa ve kendini çocuk hisseden herkese, pelüş oyuncak hediye ederek tatlı bir jest yapma şansını yakalayabilirsiniz.

İYİ SENELER