Yükselen Burca Göre Makyaj Yapma

Son zamanlarda adını devamlı duyduğumuz yeni bir akım Yükselen Burca Göre Makyaj Yapma.

Son zamanlarda sıklıkla duyduğumuz trendlerden biride yükselen burcuna göre makyaj yapmak. Biliyoruz ki astroloji ve haritamızdaki astrolojik konum hayatımızın her alanını etkisi altına almışken, bu etki alanına birde makyaj eklendi. Özellikle sosyal medyanın gücüyle '' Yükselen burcuna göre giyin ve yükselen burcuna göre makyaj yap'' akımları binlerce kişi tarafından yapıldı. Herkes kendi için en güzel makyajı bulmak adına bu trendi denedi

Peki yükselen burca göre makyaj nasıl yapılmalı, hangi teknikler kullanılmalı? Gelin birlikte bu soruların cevabına bakalım...

Yükselen KOÇ

Cesur, girişken, dinamik ve enerjik olan Yükselen Koç burçları makyajda iddalı olmayı severler. Renkli ve dikkkat çekici renkler tercih edebilirler. Kırmızı dudaklar, gözleri belli eden farlar(koyu göz makyajı) ve yoğun maskara uygulanmasıyla makyaj ön plana çıkabilir.

Yükselen BOĞA

Yükselen Boğa burcu kadınınların zarif ve eşsiz doğası tabiki makyajlarına yansıyor. . Gözlerini kahverengi veya siyah bir göz kalemiyle çerçeveleyerek nostaljik ve zamansız bir görünüm yakalayabilir. Makyajını, nötr ya da gül kurusu tonlarında bir ruj ve uyumlu bir allıkla tamamlayarak, doğal ama etkileyici bir sonuca ulaşabilir.

Yükselen İKİZLER

Neşeli ve enerjik havaya sahip Yükselen İkizler burcu makyajlarına tabiki bunu yansıtıyor. Stilini yansıtmayı sever, enerjisi yüksek renkleri kullanma, ışıltılı dudaklar, renkli farlar, tatlı allıklar onların olmazsa olmazı.

Yükselen YENGEÇ

Duygusal olarak dengeli, güçlü ve profesyonel olan Yükselen Yengeç kadını makyajında da bu dengeyi görmek ister. Romantik bir görünüm elde etmek isteyen bu burç, yumuşak tonlarda makyaj yaparken doğal ve hafif ürünler kullanmalıdır. Romantik makyaj için parlak allık, pembe alt tonlu açık renk farlar, nude dudaklarla bunu sağlar.

Yükselen ASLAN

Yükselen Aslan, kesinlikle ışıltılı bir makyaj uygulamalıdır. Cesur ve dikkat çekici renkler kullanarak, makyajının her aşamasında ışıltıyı öne çıkarmalıdır. Parlak bir ten makyajıyla başlayarak, altın ve bakır tonlarında göz makyajıyla devam edebilir. İddialı bir görünüm için dumanlı göz makyajına yönelebileceği gibi, keskin bitişli bir eyeliner da tercih edebilir. Yüz hatlarını vurgulamak için kontür işlemi yaparak, bronz tonlarda bir allık seçebilir ve makyajını kırmızı veya bordo gibi dikkat çekici bir rujla tamamlayarak, arzu ettiği çarpıcı görünüme kavuşabilir.

Yükselen BAŞAK

Yükselen Başak kadını hayattında mükemmeliyetçiliği sever, bunu makyajada yansıtmayı unutmaz. Ruhu sade, temiz makyajın ön planda olduğu, ten rengine uygun fondöten ve kapatıcı kullanımı, nude ve bej rengi gibi renklerin tercihi,hafif eyeliner çekimi ve makyaja uygun allık, ruj seçimi makyajda trend görümünü tamamlayan unsurlar.

Yükselen TERAZİ

Hayata dengeyi korumayı hedefleyen Yükselen Terazi burcu bunu makyajada yansıtır. Şeftali tonlarındaki allıklar, arif bir eyeliner ve nude veya pastel tonlarda dudak makyajı terazilerin makyaj için istediği dengeyi yakalar.

Yükselen AKREP

Yükselen Akrep kadını güçlü ve çekici bir makyaj stilini benimser. Koyu renkli göz makyajları, dudak renkleri ve gizemli bir görünüm katan yoğun kaşlar onun için vazgeçilmezdir. 

Yükselen YAY

Meraklı, dışadönük, özgür ruhlu, eğlenceli olan Yükselen yay burcu kadını stilleri ile göz önüne çıkmaktadır. Makyajda cesur ve dinamik olmayı sever. Parlak doğal bir cilt, turuncu, sarı ve mavi renklerini kullanarak gözlerine ön plana çıkartabilir, ona uygun allık, kontür ile uyum oluşturabilir.

Yükselen OĞLAK

Yükselen Oğlak kadını genellikle klasik ve sofistike makyaj stillerini kullanmayı tercih eder. Mat rujlar, nötr tonlarda göz farları ve belirgin hatlardaki kontürler ciddi ve asi tavrını ortaya koyar.

Yükselen KOVA

Baskın ruha sahip olan Yükselen Kova burcu kadını makyajında da ağır makyaj tarzını benimser. Metalik farlar, sıradışı eyeliner, parlak dudaklar onun dikkat çekici özelliğini artırır.

Yükselen BALIK

Romantik ruha sahip Yükselen Balık burcu kadını makyajında bunu devam ettiriyor. Işıltılı farlar, soft pembeler ve parlak dudaklar balık kadınının naif enerjisini yansıtırken trend görünümü de destekliyor.

Kaynak:

"Fotoğraflar Pinterestten alıntılanmıştır."

https://www.magforher.com/yeni-trend-alarmi-yukselen-burcuna-gore-makyaj-nasil-yapilir/

https://www.trendus.com/yukselen-burcuna-gore-makyaj-teknikleri