Yurt Dışında Eğitim, Staj ve İş Bulmanıza Yardımcı Olabilecek 5 Harika Site

Yurt dışında staj ve iş arayanlar buraya!

Yeni mezun, öğrenci ya da genç bir profesyonelseniz yurtdışı staj ve iş programları tam sizin içindir. Ücretli, ücretsiz ve tam ya da yarı zamanlı olan stajlar, gerçek iş deneyimi ve profesyonel ağ elde etmek için fırsatlarla doludur. Yurt Dışında staj, eğitim ve iş nulabileceğiniz harika 5 web sitesini sizlerle paylaşıyoruz.

İyi okumalar !

1) InterQueen

Bu site, özellikle Los Angeles, New York, Washington DC gibi şehirlerde tasarım, pazarlama, medya, işletme, finans gibi alanlarda staj imkanları sunmaktadır. Sitenin en güzel yanı ise online bir şekilde staj fırsatları bulunmasıdır. Motivasyon mektuplarından özgeçmişe ve staj hakkında çok fazla ayrıntılı bilgileri barındıran blog yazılarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

2. Students Go Abroad 

Yurtdışındaki staj fırsatlarının yanı sıra sizler için yepyeni kariyer fırsatları, yaz okulları, gönüllülük programlarına da sahip olan bu site, 11 yıl önce Güney Afrika’da kurulmuştur. Students Go Abroad İspanya, Yeni Zelanda, Amerika ve Kanada’nın da içlerinde bulunduğu 25 ülkede faaliyet göstermektedir. Pazarlama, makine mühendisliği, mimarlık ve tıp konularında staj başvurusu yapacaklar için zengin imkanlara sahiptir.

4. Job Monkey


Job Monkey, dünyanın dört bir yanındaki her öğrenciye,çeşitli alanlarda yurtdışı staj ve iş imkanları sunan faydalı sitelerden bir tanesidir. Job Monkey'in da en iyi tarafı sadece Amerika, İngiltere gibi popüler ülkelerde değil Çin, Hindistan, Malezya, Japonya, Singapur gibi Asya ülkelerinde staj fırsatı bulunabiliyor olmasıdır. Bunların yanısıra 80’den fazla kategoride staj ve iş imkanlarına yer vermektedir.

5. Internships

Yurtdışında staj yapmak isteyen öğrenciler için en iyi web sitelerinden biridir. Site sadece Amerika'ya yönelik olmakla birlikte 149 binden fazla şirkette, 23 binden fazla açık staj pozisyonu sunmaktadır.