Kafanızı Dağıtacak Dizi Önerileri

Kafanızı dağıtacak, günün stresinden uzaklaştıracak 3 dizi önerisi ile geldim. Keyifli okumalar.

Daha önceki yazılarımdan birisinde çok severek izlediğim, kafanızı dağıtacak 5 sitcom önermiştim. Bu yazıda ise süresi daha uzun olan ancak aynı hissi veren 3 dizi ile karşınızdayım.

1- This is Us

This is Us, Pearson ailesinin hayatını konu ediniyor. Ailenin hayatının neredeyse her dönemine tanıklık ediyoruz çünkü dizi flashbacler ile geçmiş ve şimdiki zamanda gidip geliyor. 6 sezon süren dizide zaman içerisinde kendinizi Pearson ailesinin bir üyesi gibi hissetmemeniz ve Jack Pearson'a hayran kalmamanız mümkün değil. Ufak bir tavsiye, gözyaşlarınızı silmek için yanınızda mendil bulundurmak güzel fikir.

2- Anne With An E

Anna WitH an E, Anna isimli hayalperest ve konuşkan kızın yaşamını konu ediniyor. Dizi Lucy Maud Montgomery'nin klasik çocuk edebiyatı serisi Anne Green of Green Gables uyarlanan dizinin 3 sezonu bulunuyor. Dizide cinsiyet eşitsizliği, ırkçılık, psikolojik travma gibi birçok sorun ele alınıyor. Bütün bunların yanında Anna'nın büyümesine de yakından tanıklık ediyoruz. Bu diziyi izledikten sonra eminim ki daha fazla hayal kurmak isteyeceksiniz.

3- Inventing Anna

Inveting Anna'nın konusu gerçek bir hayat hikayesine dayanıyor. Dizi, Anna Sorokin'in hikayesinden ve New York'ta Jessica Pressler'ın "Anna Delvey New York'un Parti Halkını Nasıl Kandırdı" başlıklı makalesinden esinleniyor. Üstelik dizide bir gazetecilik mücadelesi, hikayesi de anlatılıyor. Dizinin tamamen gerçeği yansıtması heyecanı yüksek tutuyor. 1 sezonluk mini bir dizi olan Inveting Anna'yı nasıl bitirdiğinizi anlamayacaksınız bile.