Prenses Diana'nın Stilini Unutulmaz Kılan Tarzı

Moda ikonu olarak Lady Diana.

Lady Diana, aslında hepimizin kendine yakın hissettiği ve kendi gibi gördüğü bir kadın olmuştur. Lady’nin şıklığı ve rahatlığı ön plandayken zarafetinden de ödün vermemiştir. Gerek katıldığı davetlerde gerek gündelik yaşamında adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır.

Diana’nın kıyafetlerinden bahsedecek olursak; pantolon takımları, bileklerini öne çıkartacak bilek boy etekler, renkli muz çoraplar, zarif stilettolar tercih ettiği kıyafetler arasındadır.

Spora ve yürüyüşe düşkünlüğü olan Lady Diana spor kıyafet tercihlerinde bile hep şık ama rahat kombinler seçmiştir. Giydiği jean pantolon ve sweatshirt kombinleri üzerine tercih ettiği blazer ceketiyle zıtlıklardan doğan kusursuz bir uyum yakalamıştır.

Pastel renkler ve tek renk kombinler kullanmayı tercih ederken, beyaz ve siyahın zarafetinden faydalanmış ve abiye kombinlerini tamamladığı kolye ve taçları ile gündeme oturmuştur.

Ancak tüm bu renkli moda serüveninin arasında tek bir siyah elbise, her şeyi gölgede bırakacak kadar güçlü bir giriş yaptı. ‘’İntikam Elbisesi’’. Christina Stambolian imzası taşıyan bu elbise ‘fazla cüretkâr’ olduğu için Lady’nin dolabında beklediği üç yılın ardından, bir davette gün yüzüne çıktı. Lady Diana, bu stratejik hamleyle aynı gece kendisini aldattığını itiraf eden Prens Charles’tan asaletle rol çalarak ertesi günün gazete manşetlerine çıkmasını bile engellemişti. Bu siyah elbise Lady Diana’nın stil yolculuğundaki en önemli parça oldu.