Yeni Sezonunu Yolda Olan Diziler

Uzun zamandır beklediğimiz bazı dizilerin tarihleri belirlendi ve sizinle paylaşabiliyorum.


Televizyon dizilerinin Eylül'den Haziran'a kadar belirli bir programı olsa da dijital platformlar için yeni sezon tarihleri her zaman tahmin edilebilir olmuyor. Neyse ki uzun zamandır beklediğimiz bazı dizilerin tarihleri belirlendi ve sizinle paylaşabiliyorum.


  1. Pera Palas'ta Gece Yarısı

İlk sezonuyla büyük ses getiren dizi, gerek alışagelmişin dışındaki konusuyla gerek kostümleriyle gerekse atmosferiyle birçok kişinin ilgi odağı oldu. 2022'de yayınlanan ilk sezonundan sonra yeni sezonuyla 12 Eylül'de geri dönecek. Dizinin yeni sezonunu merakla bekliyorum.


2. Emily in Paris

İlk sezonu 2020'de yayınlanan dizinin 4. sezon 2. kısımı 12 Eylül'de Netflix'te yayınlanacak. Emily'nin iş için Fransızca bilmeden Paris'e taşındıktan sonra gelen binbir olayı konu alan dizide Emily'nin başına daha ne gelebilir merak konusu.


Eylül ayında yeni sezonuyla geri dönecek dizilerden bazıları yukarıda belirttiğim gibi. Bu dizilerin yeni sezonunu merakla beklerken yeni sezon tarihleri henüz belli olmayan diğer diziler için de beklemedeyiz.


3. İlk ve Son

Senaryosunu Hakan Bonomo'nun yazdığı İlk ve Son, ilk sezonuyla adını duyurmayı başarmıştı. Biz nefesimizi tutmuş ikinci sezon tarihini bekliyorduk ki BluTV beklenen açıklamayı yaptı. İlk ve Son, 24 Ekim'den itibaren yayında olacak.