Britney Spears: The Woman In Me

Güçlü bir kadının ilham veren hikâyesi.


Hepimizin pop müziğin prensesi olarak tanıdığı ve kabul ettiği Britney Spears, çok küçük yaşlardan itibaren medyanın odağı olmuş isimlerden biridir. Bir neslin diline dolanmış şarkıları, çocuk yaşlardan itibaren Disney'de sergilediği oyunculuk yeteneği, sahne ve dans performansları ile hep zirvede ve ilgi odağı olmayı başarmıştır. Her attığı adımla gündem olan ve maalesef özel hayatını insanların gözleri önünde acımasız bir şekilde yaşamaya maruz bırakılmış bu genç kadın, tüm bu başarılı dönemlerinin ardında yaşadığı zorlu mücadeleri kaleme dökerek ortaya çıkardığı ''The Woman In Me'' isimli kitabıyla bizlere ilham oluyor.

Özellikle kitabın içeriğinde bulunan bir dönem toksik bir ilişki içerisinde olduğu Justin Timberlake tarafından maruz kaldığı zor durumlar, Kevin Federline ile yaptığı evlilik ve sonrasındaki süreç, 2007 yılında yaşadığı herkesin hafızasında yer edinmiş ''çöküş'' ya da ''depresyon'' olarak medyaya yansıtılan dönem hakkındaki açıklamaları oldukça ilgi çekti.

Uzun bir süre boyunca özgür bir kadın olarak yaşamasına ket koyan, babası Jamie Spears ile olan vasilik davasıyla alakalı süreç ve detayları da içeren bu kitap, 24 Ekim 2023'te yayınlandı. Birçok okur ve eleştirmen tarafından övgüler almaya devam eden kitap, gündemde yer almaya devam ediyor.