İnternet Sahafları

Türkiye'nin her yerinden her sahaftan bir kitap alabilmek!

Eski bir kitap mı arıyorsunuz? Ya da eski bir plak? Şüphesiz hem bu koleksiyon parçalarını bulmak için hem de yeni kitapları daha ucuza alabilmek için en uygun yerler sahaflar. Üstelik sahaflarda bulabileceklerimiz sadece bunlarla sınırlı değil. Eski kartpostallar, dergiler, posta pulları gibi bir çok antikayı da sahaflarda bulmamız mümkün. Ancak çoğu eski ürün piyasada zor bulunduğu için bazen bulunduğumuz bölgedeki sahaflarda aradıklarımızı bulamayabiliyoruz. İşte tam böyle durumlarda yardımınıza koşacak güvenilir internet sitelerini sizin için derledik! Bizim için en güzel üç sahaf ve antika siteleri şöyle:

1- Kitap Yurdu:

Kitap yurdundan hem istediğiniz kitaplara ulaşabilir ve satın alabilir, hem de sesli ve e-kitap özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

Üstelik farklı kategoriler ile (siyaset, bilim, edebiyat, vs.) aradıklarınızı daha çabuk ve kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Ne yapacağınızı bilmiyorsanız bile, yukarıdaki görselde gördüğünüz gibi Kittap Yurdu ''Ne Okusam?'' bölümü ile size yardımcı olacaktır.


2-Nadir Kitap:

Nadir Kitap'da oldukça güvenilir, içinde aradığınız bir çok kaynağı ve antikayı bulabileceğiniz bir sitedir. Türkiyenin dört bir yanındaki sahaflar ürünlerini siteye yükler ve böylece size Türkiye'nin her yerinden istediğiniz kitabı alabilmenizi sağlar. Üstelik Blog sayfalarına giderek, yayınladıkları yazı ve röportajları okuyabilirsiniz!

3- Kitantik:

Kitantik de diğer önerdiğimiz sayfalar gibi aradığınız her şeyi ayağınıza kadar, güvenli bir şekilde getiriyor. Kategori kısmında da gördüğünüz gibi antikalara özel filtreler de bulunmakta. Kısacası bir antika bakıyorsanız önce Kitantik'e bakmalısınız!