Bu Kış Hakkında Bilmeniz & Sahip Olmanız Gereken 5 Moda Trendi

Bu Kış Hakkında Bilmeniz & Sahip Olmanız Gereken 5 Moda Trendi

Bazıları karlı havayı ve tatilleri severken, bazılarımız ise soğuk hava ve erken gün batımıyla uğraşmaktan nefret ediyor olabilir - ama hepimizin takdir edebileceği bir şey ise kışlık giyinme. 

Kış aylarının gelmesiyle beraber 2022 kışının moda trendlerini konuşma vakti geldi. 2022 sonbahar/kış podyumlarına ve en şık sokak giyim görünümlerine hakim olan Y2k modası, tıknaz ayakkabılar ve büyük boy blazer ceketler, korseler ve kovboy çizmeleri de önümüzdeki aylarda çok moda olacak, bu yüzden şimdi göz atmaya başlama zamanı. Beraber 2022 kışı için en iyi 5 moda trendine göz atalım. 


1. Takım elbiseler 

Çoğu insanın şık ve modaya uygun giyinmesinin önünde duran şey zaman ve emek alması - bu tür meşgul olanlarınız için bu yüzden eşleşen takım elbise takımları kulağa harika geliyor olmalı. İster tek renkli üç parçalı, ister karıştır ve eşleştirin, ister tek bir yelek ile biraz eğlenin, takım elbise çeşitleri geçen sezon hemen hemen her defilede göründükten sonra büyük bir an yaşıyor. Tom Ford, Gabriela Hearst, Gucci, Alberta Ferretti, liste uzayıp gidiyor.


2. Cesur ve Büyük Omuzlar

Takım elbiselerle beraber blazer’lar gelir ve blazer’larla da omuz vatkaları gelir. Bu sezon, geniş yakalı bir görünümden çekinmeyin. Dolce & Gabbana'dan gördüğümüz silüetler kadar dramatik olmanıza gerek yok, ancak bu sezon orantılarla oynamaktan kaçınmayın! Louis Vuitton, Lemaire ve Versace'nin hepsinin sergilediği büyük omuzlu ceketler kesinlikle harika. Yular boyun (halter neck) ve koruyucu omuz pedli (linebacker) vatkalar arasında bir yerde, size en uygun olan yere karar verebilirsiniz.


3. Batılı Dokunuşlar

Kovboy kız modası kalıcı ve bu kış için Chanel ve Maison Margiela gibi evlerden haute couture muamelesi gördü. Batı esintili podyum görünümleri, küçük bir yeehaw'ın uzun bir yol kat edebileceğinin kanıtı olarak hizmet ediyor, bu yüzden buna katılmak için tüm sersemliği benimsemek zorunda değilsiniz. Her zamanki kıyafetlerinizin yerine bir çift klasik siyah kovboy çizmesi koymayı deneyin ve nasıl gittiğini görün. Büyük ihtimalle çok şirin görünecek.


4. Maxis

Mini'ler emin olun hiçbir yere gitmiyor, ancak maxi uzunluğunu tekrar gözden geçirmenin zamanı geldi. Örtünmek için yılın en soğuk aylarından daha iyi bir zaman yok. 90'ların modasına olan takıntımızdan çıkan bu yeniden dirilişi Luar, Altuzarra ve The Row'dan görünümler bize 2022'de nasıl kullanabileceğimizi gösterdi.


5. Elektrik Tonları

Koyu renkler ve yumuşak tonlar geleneksel olarak kışın hüküm sürüyor, ancak bu sezon bu normu çok sıkıcı hale getiriyor. Asit yeşili ve akuamarin gibi renkler podyumlarda çok kez karşımıza çıktı. Bu trendi kendi hayatınızda kullanmak için Y Project'in kitabından bir sayfa alın ve göz alıcı bir görünüm için her iki rengi birleştirin veya bir tanesini seçip zarif bir pop için idareli kullanın. Her iki durumda da, bu trend, sıkıcı kış mavileriyle savaşmanın en parlak yolu.