62.Grammy Ödüllerinde Ünlülerin Çarpıcı Şıklıkları

Geçtiğimiz gece 62'ncisi düzenlenen Grammy Ödüllerinde gelin birlikte kim ne giymiş şöyle bir bakalım.


Geçtiğimiz gece 62'ncisi düzenlenen Grammy Ödüllerinde ünlüler çarpıcı kostümleri ile kırmızı halıda göz kamaştırdı. Gelin birlikte neler giymişler ve kim onları giydirmiş bakalım.

18 yaşındaki başarılı şarkıcı Billie Eilish'in tercihi Gucci'den yana oldu. Bu tercihi ile Bts'de corona virüsüne karşı korunuyor diye twitterda dalga konusu oldu.

Billie zaten günlük yaşamında da tarzı marjinal olan bir kız. Bu marjinalliğini kırmızı halıya da taşımış.

Geceye eşi Nick Jonas ile katılan Priyanka Chopra Jonas'ın elbise tercihi benim de çok sevdiğim ve başarılı bulduğum markalar arasında olan Ralph&Russo'dan yana oldu.

Elbise son derece cesur ve kolay kolay herkesin taşıyabileceği bir elbise değil. Üst kısmını gayet iyi taşısa da aşağılara doğru bakınca gözümünün önünde Sibelcan beliriyor.

Kendisinden pek haz etmediğim, oldu olası ısınamadığım Ariana Grande 'nin Giambattista Valli imzalı elbisenine bayıldım ve kendisine çok yakıştırdım.

Gerçi bu beğenim de Giambattista Valli'ye yönelik.

Kırmızı halıda gotiklik esintisi yaratan Fka Twigs'in stili ise Londra'da pek bilinmeyen (hadi sayemde tanımış oldunuz) ama oldukça başarılı genç stilist Matthew Josephs'e ait.

Gördüğünüz kişi bir kadın değil, o Billy Porter. Kırmızı halının en çarpıcı isimlerinden biri. Şapkasında bir mekanizma var ve bu döndüğünde yüzünü görebiliyoruz. Yüzü göründüğünde de tüm kameralar onun üzerindeydi.

Billy'nin bu görünümü için bir tasarımcı ve ya marka ismi vermekle bitmiyor. Kostümünden stil asistanına, mücevherine kadar tam bir iş birliği.