Baget çanta kombinleri

Baget çantaları nasıl kullanabiliriz? Gelin birlikte görelim.

Baget çanta, ingilizce adıyla; "baguette bag" kolun hemen altında duran küçük omuz çantasıdır. 90'ların popüler çantalarından biri olan baget çanta, günümüzde Gucci, Dior, Ysl gibi ünlü markaların üretimi ve Kendall Jenner, Bella Hadid gibi stil ikonlarının kullanımıyla tekrar popülerleşmiştir.

Peki bu baget çantaları nasıl kullanabiliriz? Gelin birlikte görelim.

Dior marka bir baget çanta, siyah nike top, siyah jean ve oversize beyaz gömlek ile kullanımı. Her parmağa takılan yüzükler, boyunda tek bir zincir... Bu kullanımı, günlük kombinlerinize rahatça uygulayabilirsiniz. Son derece cool bir görünüm de elde etmiş olursunuz.

Bu da biraz daha şık bir kombin ve oldukça cool, basic bir görünüm.

Bu kombini uygulaması da çok kolay. İhtiyacınız olan tek şey bir hırka ve yüksek bel bir jean. Bu kadar minimal bir görünümden yana değilseniz, jeani bir takım aksesuarlar, kemerler vs ile hareketlendirebilirsiniz de.

Aynı baget çantanın iki farklı uyarlanışı... Birinde şık diğerinde ise spor. Demek istediğim özünde şık bir parça olan baget çantanızı her türlü kombine uyarlayabilirsiniz.

Ünlü stil ikonlarının, sokak stillerinde de karşımıza sıkça çıkıyor bu baget çantalar. Ee her kombine cuk diye uyuşu ile kurtarıcı bir çanta.

Bella, diz üzerinde biten deri ceketiyle aynı görünüme sahip bir baget çantayı tercih etmiş. Seksi, sert bir parça olan deri ceket ile birlikte açık renk bir jean giyerek kombinini daha spor bir hale getirmiş. Bahsettiğim jeane aksesuar takma olayını da yapmış.

Sizin de dolabınızda sert parçalar varsa, bunları daha yumuşak olan parçalar ile birleştirerek günlük giyime uyarlayabilirsiniz.

Bella Hadid'in başka bir baget çanta kombini.

Beyaz üzeri beyaz romantik kombin.

Internette aratıldığında genel olarak baget çanta kombinleri aynı seyirde olduğu için bonus olarak kendim birkaç kombin yapıp editledim.

Saint Laurent'in şık baget çanta modelini, saten askılı şık bir elbise ve Area markasının sivri burun, taşlı şık ayakkabısı ile birleştirerek davetlere uygun bir kombin oluşturdum.

Kahve tonları ile yeşili birlestirdim. Esmer bir tende yeşilin bu tonu ve kahve renklerinin birleşimi çok iyi duracaktır.

Son olarak da spor bir kombine uyarladım.