R.I.P 12-year-old me, you would love Lana Del Rey's 2024 Coachella looks.

Lana Del Rey'in beni 12 yaşıma geri götüren Coachella performansı ve lookları.

Az önce Lana Del Rey'in Coachella 2024 sahnesini izledim ve şu an yatakta 12 yaşında okuldan döner dönmez okul kıyafetlerini çıkarmadan babasının masaüstü bilgisayarının karşısına geçip Tumblr'da gezinen Şeymanur ile birlikte oturuyor gibi hissediyorum. Sırt üstü bir şekilde uzanmış ve kendini herhangi bir Wattpadd kitabının ana karakteri olarak hayal ediyor.

12 yaşımdaki kendimden sıyrılıp şimdiki hâlime döndüğümde de tek düşündüğüm Lana'nın sahnede ne kadar güzel göründüğü. Makyajı, saçları ve kıyafetleri.

Daha önce katıldığı kırmızı halılarda ve ödül törenlerinde Shein'den giydiği elbiseleriyle konuşulan Lana, bu Coachella'da kendisi için Molly Dickman tarafından tasarlanan Dolce&Gabbana imzalı elbiseleri giydi ve kesinlikle her açıdan o geceyi yedi ve kırıntı bırakmadı.

Sahneye bir motorsiklet çetesi eşliğinde gelen Lana'nın ilk kıyafeti, tamamen Swarovski kristalleriyle süslenmiş, bebek mavisi, dökümlü bir jarse elbiseydi. Görünümünü aynı şekilde kristal süslemeli kovboy çizmeleriyle tamamlamıştı. Arka dansçıları da tıpkı onunki gibi benzer tonlarda mavi ışıltılı elbiseler ve ışıltılı çizmeler giymişlerdi.

Lana'nın harika saçlarını da saç tasarımcısı Anna Coranine yapmıştı.

İkinci elbisesi de yine aynı şekilde Swarovski kristalleriyle süslenmiş bir elbiseydi. Parçanın tamamı Swarovski kristal zincirlerle işlenmişti ve saçak ve gül detaylarıyla örgülü bir motif kullanılmıştı.

Onun için tasarlanan elbiseleri, sahne performansı ve şarkılarıyla beni tekrardan on iki yaşıma, Lana'yı ilk dinlemeye başladığım zamanlara götüren Lana'nın 2024 Coachella performansı benim için en iyi performanslarından biri oldu.

Umarım kraliçe bundan sonra da tıpkı böyle aktif bir şekilde devam eder.