Blind Channel'ın Yeni Albümü ''Lifestyles of the Sick & Dangerous'' Yayınlandı

Blind Channel, 2013 yılında Finlandiya'nın Oulu şehrinde kurulan ve ülkesini Eurovision'da temsil etmiş bir rock müzik grubudur.

Eurovision 2021'de Finlandiya'yı temsil eden ve yarışmayı altıncı sırada tamamlayarak hem ülkesine Eurovision tarihindeki en iyi başarılarından birini elde ederek dönen hem seslerini geniş kitlelere duyurarak uluslararası tanınan Blind Channel'ın yeni albümü Lifestyles of the Sick & Dangerous, 8 Temmuz'da piyasaya sürüldü. Toplamda on bir şarkıdan oluşan albüm, grubun dördüncü stüdyo albümü olma özelliğini taşımakta.

Eurovision'da seslendirdikleri ''Dark Side'' isimli şarkıları dışında albümün piyasaya sürülmesinin öncesinde toplamda dört şarkılarını yayımlamışlardır. İlk olarak Auğustos 2021'de yayımlanan ''Balboa'' isimli şarkı, yarışma sonrası tanınırlıklarının sonrasında çıkan ilk şarkı olmuştur. Ardından ise Kasım 2021'de ''We Are No Saints'', Şubat 2022'de ise ''Bad Idea'' isimli şarkıları gelmiştir. Haziran 2022'de albümden hemen önce ''Don't Fix Me'', dördüncü yayımlanan şarkıları olsa dahi öncesinde iki farklı konserlerinde çalmışlardır.