Ejderhaların Dansı Yeniden Başlıyor: "House of the Dragon" 2. Sezon Fragmanı Yayında!

"House of the Dragon" 2. sezon fragmanı yayında! Ejderhaların Dansı geri dönüyor, Targaryen Hanedanlığı'nın mücadelesine hazır olun!

Westeros’un ateşli ve entrika dolu dünyasına geri dönüş için geri sayım sona eriyor. George R.R. Martin’in epik fantezi evreninden uyarlanan "House of the Dragon" dizisinin 2. sezon fragmanı Max tarafından izleyicilerle paylaşıldı. Bu yeni fragman, izleyicileri tekrar Targaryen Hanedanlığı’nın iç savaşlarına ve ejderhaların hüküm sürdüğü topraklara davet ediyor.

Efsanevi Serüven Devam Ediyor

"Game of Thrones"un 2019’daki finalinin ardından, HBO aynı evrende geçen yeni yapımlar için düğmeye basmıştı. İzleyicilerle buluşan ilk spin-off, Taht Oyunları’nda yaşananlardan 200 yıl öncesini anlatan "House of the Dragon" oldu. İlk sezonu 2022’de yayınlanan dizi, IMDb’de 8,4/10 puan ortalamasına ve Rotten Tomatoes’ta %93 eleştirmen skoru ile %82 izleyici skoruna sahip. Targaryen Hanedanlığı’nın Westeros’taki egemenliğini korumak için verdiği savaşı anlatan dizi, yeni sezonuyla gelecek yaz izleyicilerin karşısına çıkmayı bekliyor.

Yeni Sezon Fragmanı Yayında

Bugün yayınlanan yeni fragman, Westeros’taki iç savaşı konu alan ve "Ejderhaların Dansı" olarak anılan mücadeleden kesitler sunuyor. George R.R. Martin’in kurgu dışı kitabı "Ateş ve Kan" (Fire and Blood) eserinden uyarlanan dizinin yeni sezon fragmanı, Westeros’un geniş coğrafyasını ve gökyüzünde süzülen görkemli ejderhaları sergileyen epik sahnelerle dolu. Fragmanda hayranlar, Emma D’Arcy ve Matt Smith tarafından canlandırılan Targaryen ikilisi Rhaenyra ve Daemon başta olmak üzere favori karakterlerine yeniden göz atma şansı buluyor.


Gerilim ve İhanet Dolu Sahneler

Siyasi entrikalar ve güç mücadeleleri krallığı parçalamakla tehdit ederken gerilim tırmanıyor. Değişen ittifaklar ve her köşede gizlenen ihanetlerle, Targaryen Hanedanlığı için riskler hiç bu kadar yüksek olmamıştı. Yeni fragman, diğerlerine kıyasla görselliğiyle ön plana çıkıyor. Ejderhaların ateşli nefesinden geniş çaplı savaş sahnelerine kadar, tanıtım odağını dizinin görsel yanı üzerinde kurguluyor.

"House of the Dragon" 2. Sezon Kadrosu

Dizinin 2. sezon kadrosunda Prenses Rhaenyra Targaryen rolünde Emma D’Arcy, Prens Daemon Targaryen rolünde Matt Smith, Kraliçe Alicent Hightower rolünde Olivia Cooke, Otto Hightower rolünde Rhys Ifans, Prenses Rhaenys Targaryen rolünde Eve Best, Prens Aemond Targaryen rolünde Ewan Mitchell yer alıyor. Ayrıca Lord Corlys Velaryon rolünde Steve Toussaint, Sör Criston Cole rolünde Fabien Frankel, Mysaria rolünde Sonoya Mizuno, Sör Harrold Westerling rolünde Graham McTavish, Larys Strong rolünde Matthew Needham ve Laenor Velaryon rolünde John MacMillan da yapıma geri dönüyorlar.

Yeni sezonda oyuncu kadrosuna katılan isimler arasında Hull’lu Addam rolüyle Clinton Liberty, Sör Alfred Broome rolüyle Jamie Kenna, Hugh rolüyle Kieran Bew, Ulf rolüyle Tom Bennett, Lord Cregan Stark rolüyle Tom Taylor, Sör Rickard Thorne rolüyle Vincent Regan, Hull’lu Alyn rolüyle Abubakar Salim, Alys Rivers rolüyle Gayle Rankin, Sör Gwayne Hightower rolüyle Freddie Fox ve henüz açıklanmayan bir rolle Simon Russell Beale yer alıyor.

Yayın Tarihi ve Bölüm Bilgileri

"House of the Dragon" 2. sezon bölümleri 16 Haziran 2024 tarihinde yayına başlayacak. Yeni sezon toplam 8 bölümden oluşacak ve 4 Ağustos 2024’te noktalanacak. Ejderhaların yeniden gökyüzünde süzüldüğü, entrikaların ve savaşların hiç eksik olmadığı bu epik macerayı kaçırmamak için tarihinizi şimdiden işaretlemeyi unutmayın!