Film Gecesi: Netflix Orijinalleri

Sıradaki film geceniz için deneyebileceğiniz 5 Netflix orijinal filmi!


Gerek son zamanda ünlenen, Bridgerton ve The Crown, gerek Sex Education ve Never Have I Ever gibi komediler olsun, her türden orijinal dizilerle dolu Netflix film geceleri için çoğumuzun kullandığı bir platform. Netflix orijinallerini hiç denemediyseniz şimdi tam zamanı. İşte sırasız olarak son deneyebileceğiniz 5 başarılı orijinal…


The Gray Man

Russo Kardeşler, Gri Adam'da bir kez daha Chris Evans ile işbirliği yapıyor. Ancak Evans'ı süper kahramandan sosyopata dönüştüğü için Kaptan Amerika olarak tanımayabilirsiniz. Film, yanlışlıkla teşkilatın en büyük sırlarını keşfeden ve manyak bir suikastçı tarafından avlanan eski bir CIA ajanını (Ryan Gosling) ele alıyor.


Homecoming

Beyonce’nin hayatına bir bakış sunan Homecoming, şarkıcının aylar önce doğum yaptıktan sonra 2018 Coachella performansına nasıl hazırlandığını gösteriyor. Güvenlik açıkları, kahkahalar ve iyi müzikle dolu olan "Eve Dönüş", Beyonce hayranı olmayanlar da dahil olmak üzere iyi vakit geçirmek isteyen izleyiciler için ideal.


Passing

Rebecca Hall'un yönettiği film, yeterince takdir görmese de Netflix'in en büyük filmlerinden biri. Passing, Nella Larsen'in aynı adlı 1929 tarihli kısa romanına dayalı ve iki çocukluk arkadaşını ile onların ırksal kimliklerini konu alıyor. Tessa Thompson ve Ruth Negga'nın başrollerini paylaştığı bu film, “ırksal geçiş” terimine hayat veriyor ve beyaz olarak geçmenin sonuçlarını gösteriyor.


Bird Box

Sandra Bullock parladığı bu gerilim filmi, Malorie Hayes adlı hamile bir kadını ve görmemenin hayatta kalmak için bir zorunluluk olduğu kıyamet sonrası bir dünyada çaresizce hayatta kalma girişimlerini konu alıyor.


Dolemite Is My Name

Rudy Ray Moore'un bir biyografisi olan bu 2019 filmi, Netflix'in şimdiye kadar yapılmış en iyi filmlerinden biri… Belki Eddie Murphy'nin Moore rolündeki performansı ya da hiç bitmeyen mizahi sahneleri olabilir ama Craig Brewer'ın yönettiği bu filmi tekrar izlemeden edemezsiniz.