Girişimcilik Zirvesi Başladı

İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa kampüsündeki Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde 12 - 13 Aralık 2022 tarihlerinde Girişimcilik Zirvesi

İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa kampüsündeki Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde 12 - 13 Aralık 2022 tarihlerinde Girişimcilik Zirvesi etkinliği başlıyor.

İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından girişimcilik kulübü sayesinde bu yıl 8.'si düzenlenen bu etkinlik, birçok önemli isimleri konuk olarak ağırlıyor.

Bu yılki “Bırak Tutkun Geleceğin Olsun” mottosuyla yolan çıkan etkinlik her yıl olduğu gibi bu yıl da paneller, oturumlar ve çeşitli networking imkanlarının sunulacak.


Peki 8.’si Düzenlenen Girişimcilik Zirvesi’ne Kimler Konuk Olacak?

Bu yılki etkinlikte Selim Yüksel, Efe Uygaç, Mina İlköz, Sıla Mutlu gibi birçok isim bulunacaktır. Kişiler, mobil oyun girişimciliği, marka kurmak, e- ticaret gibi konular hakkında bilgiler vererek girişim fikirleri ve süreçleri konusunda konukları bilgilendirerek, aydınlatacaklardır. Bu etkinlikle hem Girişimcilik Zirvesi’ndelki  uzman isimleriyle buluşma şansı elde edilebilecek hem de %80 oranında katılım gösteren bireyler sertifika sahibi olacaktır.