Görünmeyen Apple Müzik

Apple AirPods sayesinde sanki 1000 yıl sonrasından gelmiş bir icatla müzik dinleme keyfini görünmez olarak yaşayın!

Teknolojik anlamda dünya çapında ünlü, Amerikan çok uluslu şirket olan Apple yepyeni bir ''AirPods'' patentiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu patentin daha gerçekleşip gerçekleşmediği ise belli değil.

En son seriden sonra gelecek olan Apple AirPods, diğerlerinden oldukça farklı bir şekilde piyasaya sürülebilir. Bu AirPods'un kulak içi kulaklıktan oluşmayacağı gündemde. Yani şirket, kulaklık ve kablosuz kulaklık bünyesine görünmez bir kulaklık katabilir.

Apple, daha önce CES'in piyasaya sürdüğü görünmez kulaklıklar gibi, ''giyilebilir ses cihazı'' modelinden bir görünmeyen kulaklık patentini gerçekleştirmek için çalışmalar yapıyor. Noveto N1'e benzemeyen şekilde, Apple'ın görünmeye kulaklığını nasıl takacağınıza dair bir kullanım kılavuzu olacak.

Başkalarının bu ses cihazını duymasına karşın korkularınız olabilir ancak Apple bunu da düşünmüş. Başkalarını rahatsız etmeyecek şekilde, parametrik bir hoparlör dizisinden yapılacak bu görünmez kulaklık, bu korkunuzu da giderecek. Merak edildiği üzere de otomatik oynatma/duraklatma seçeneklerinin eklenebileceği de söz konusu olabilir!