KARD RE: MEMBER

2017 yılında resmi çıkış yapan dört kişilik K-pop grubu Kard, 22 Haziran’da tekrardan çıkış yapacak.

2017 yılında resmi çıkış yapan dört kişilik K-pop grubu Kard, 22 Haziran’da tekrardan çıkış yapacaklarını Youtube kanalında hayranlarıyla paylaştı.

Hayranlarını iki çıkış fragmanı yanı sıra üyelere özel videolar ile şaşırtan grup, ilk çıkışlarını yaptıkları Oh NaNa şarkısından tutun, şarkı söylemeye ne zaman karar verdiklerine kadar bir çok bilgiyi sevenleriyle paylaştı.

Grup, üyelerinden J.seph’in 4 Ekim 2020 tarihinde askerlik görevine başlamasıyla iki senelik bir ara vermişti. Askerliğin onun için çok önemli olduğunu söyleyen J.seph, görevi sırasında grup arkadaşlarına duyduğu özlemden bahsetti. Aynı şekilde üyelerden Somin de askerden sonraki ilk buluşmalarında mutlu olduğu yere geri döndüğünü ve hayranlarının da bu ailenin bir parçası olduğunu vurguladı.

Aradan geçen iki senede kendi kariyerine odaklanan ve moda haftasına konuk olan BM, edindiği tecrübelerin ve grup arkadaşlarının da yeni bakış açılarıyla, Kard’ın daha önce hiç olmadığı kadar azimli olduğunu duyurdu.

Jiwoo ise grubun amacının başından beri başarı değil, uzun süre beraber kalabilmek ve hayranları memnun edebilmek olduğundan bahsetti.

Sizin yeni çıkışlarında gruptan beklentileriniz nedir?