Sonbahar Renkleri: Yeşil ve Kahverengi

Eylül ayına girdiğimiz bugünlerde güz dönemi hangi renkler dolapta bulunmalı konuşulmaya başlanıldı. Sizce bu renkler neler?

Sonbahar ayına girmemizle birlikte dolaplara mevsime uygun kıyafetler yerleştirilmeye başlanıldı. Özellikle kahve ve yeşil tonlarının hakim olduğu kombinlerde sıklıkla görebiliyoruz. Kazaktan, trençkota, pantolondan, eteğe, çeşit çeşit her giyside bu renklerin varlığı söz konusu.

Peki en iyi yeşil ve kahverengi kullanımı nasıl olmalıdır? Herkesin buna cevabı tabiki farklı olacaktır, bugün sizler için hazırlamış olduğum yeşil ve kahverengi kombinleri paylaşacağım. Haydi birlikte görselleri inceleyelim...


İlk fotoğrafımızda kahverengi ceket, yeşil tişört, yeşil çanta uyumunu görmekteyiz. Bunu daha dengeli hale getirmek adınada beyaz pantolon ile kombinlenmiş. Sportif görünen bu kombin takılarlada şık hale getirilmiş.

2. ve 3. fotoğraf aslında size anlatmak istediğim renk uyumunun birebir aynısı. Kombinleri incelediğimizde sonbahar mevsimindeyim demeden sonbahar mevsimini anlayabiliyoruz. 2. fotoğrafta kazağın, pantolonun, çantanın uyumu ve 3. fotoğrafta ise kombinin bütününü tam anlamıyla güz dönemi.

4. fotoğrafımızda açık renk jean, yeşil ince ceket, kahverengi tişört ve kahvrengi çanta uyumu, sade ve şık duruyor.

5. 6. 7. fotoğraf derken daha nice kombin resimleri bulunmakta. Etekle, kumaş pantolonla, jeanla derken her görsel farklı boyutta.

Ayrı ayrı kombinlenince bile harikalar çıkaran bu iki ana renk eminim ki bu sonbaharda gözler önünde olacak. Çanta, aksesuar, ayakkabı gibi tamamlayıcı parçalarla da kombinin havası artacak...



"Fotoğraflar Pinterestten alıntılanmıştır."