Sonbahar Aylarında Sokak Stilini Yansıtacak En İyi Parçalar

Sonbaharda dolabınızın vazgeçilmez parçaları

Sonbaharın ayının ortalarına gelmiş bulunmaktayız. Havaların değişkenlik gösterdiği şu günlerde ne giyeceğimizi epey düşünebiliriz. Ama öncelikli olarak dolabımızda bulunması gereken sokak stiline uyum sağlayacak birkaç ana parçadan bahsetmek istiyorum.

Straight Jean

Bu jean modelleri oldukça popüler hâle geldi. Âdeta dolaplarımızdaki vazgeçilmez parçalarımızdan biri oldu. Kendileri her kombine kusursuz bir şekilde uyum sağlayabiliyor. İster şık ister spor ister casual bir şekilde kombinleyebilirisiniz.


Pileli Etek

Şu son dönemde yükselişe geçen bu etekler bizi fazlasıyla etkilemeyi başardı. Salaş görünümüyle kombinlerde farklılık katıyor. Pileli etekleri, uzun çizmelerle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.


Oversize Kazaklar

Bu tarz kazaklar her sene sonbahar aylarında yine yeni yeniden olmazsa olmaz olan bir parça. Özellikle gri, lacivert ve siyah renkleri sonbahar aylarına yakışacak renkler arasında.



Blazer Ceket

Sokak stilini oluşturmak için bir kadının dolabında mutlaka blazer ceket yer almalıdır. Mümkünse ceket seçimi yaparken kendi bedeninizden 1-2 beden büyük tercih ediniz. Bu sayede daha salaş ve cool gözükeceğinizden emin olabilirisiniz.



Trençkot

Bu parça kombinlerin esas tamamlayıcısı olabilir. Duruşuyla, rengiyle, kolaylıkla kombinlenebilmesiyle, eskimeyen bir parça olmasıyla yani kısaca her şeyiyle dolaplarımızın demirbaşlarından.

Çizme/Bot

Pek çok farklı modelleriyle seçmemizi zorlaştırsa da her türlüsü kombine büyük ölçüde hava katmaktadır. Kombini 1-0 öne taşıyan parça olduğu konusunda hepimizin hemfikir olduğunu düşünmekteyim.