Squid Game: The Challenge 2

4.56 Milyon dolar kazanmak ister misin?

2021 yılına damga vuran Squid Game dizisi, üzerinden iki yıl geçmiş olmasına rağmen popülerliğini kaybetmedi. Squid Game dizisini izlememiş insan sayısı günümüzde oldukça az. Okullarda çocuklar bile halen "Yeşil ışık, kırmızı ışık" oynuyorlar.

Güney Kore yapımı Squid Game dizisi, seçilmiş 456 kişinin 4.56 milyon dolar için çocuk oyunları oynayarak şampiyon olmaya çalışmasını anlatıyor. Ancak oyunlar ne kadar çocuk oyunları olsa da, turlarda elenen kişiler maalesef ki hayata da gözlerini yumuyorlar.

Dizinin biz izleyenleri neden bu kadar etkilediği üzerine birçok madde sayabiliriz. Ancak konu Squid Game:The Challange olduğunda bu sorunun cevabı 4.56 milyon dolar olacaktır.

Squid Game'in hayranları tarafından oldukça beğenilen yarışma Squid Game:The Challange, tamamen Squid Game senaryosundan esinlenilmiş bir yarışma. Ancak bu kez elenenler hayata gözlerini yummuyorlar.

Bu dünyaca çok sevilmiş ve viral olmuş dizinin yarışması olan Squid Game: The Challange'ın son bölümünün yayınlanmasının üzerinden çok geçmemişken, ikinci sezon onayı aldığını öğrendik. İkinci sezon için dünyanın her yerinden başvuru toplayan Squid Game:The Challange ekibi, 4.56 milyon dolar vermeye hazır görünüyor.

Toplamda 456 kişinin seçileceği bu yarışmaya başvurmak için sitelerini (https://www.squidgamecasting.com) ziyaret edip bir motivasyon videosu yüklemen gerekiyor. Ayrıca seni tanımak için sorulmuş sorulara cevap verip formu tamamlaman gerekiyor.

Bol şans!