Tarih tekkerür edecek mi ?

Galler krizi büyüyecek mi?

Kraliyetin göz bebeği Kate Middleton Diana ile aynı kaderi mi paylaşıyor ?

Ocak ayının başında gizemli bir ameliyat geçirdiğini ve paskalyaya kadar resmi görevlerde yer alamayacağını açıklayan Kate Middelton doğum yaptığının ertesi günü bile kameralar karşısına geçmişti.

Bu durum dünya basını karşısında şüpheyle karşılandı. Son zamanlarda kraliyet gündemi Prens William'ın Kate'i uzun süredir Lady Rose Hanbury ile aldattığı ve bunu öğrenen Kate'in boşanmak istediği bu sebeple kraliyet ailesiyle görünmek istemediği dedikodularıyla çalkalanıyor.

Aldatma ve boşanma iddiaları giderek artınca Kate'in yokluğunun göze batmaması için paylaşılan anneler günü fotoğrafında edit hataları sıkı takipçilerin gözünden kaçmıyor ve fotoğrafın photoshop olduğu açıkça görülüyor. Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan Kate ise kamoyundaki güvenilirliğinin sarsılmasını göze alarak fotoğrafla kendisinin oynadığını açıkladı.

İngiltere basınında ise şu sıralar Lady Rose Hanbury hakkında övgü dolu yazılar yayımlanıyor. Şu an ise akıllardaki tek düşünce tıpkı Camilla gibi Lady Rose Hanbury'nin de önce kendini halka sevdirip sonra da kraliyet ailesinin yeni üyesi olacağı yönünde.