''The Mother'' Filmine İlk Bakış

Jennifer Lopez'in başrolünde yer aldığı film, Netflix platformu üzerinden yayımlanacak.

Başrolünde Jennifer Lopez'in yer aldığı, aksiyon-drama türünde bir Amerikan filmi olan The Mother'dan, geçtiğimiz hafta ilk tanıtım fragmanı yayımlandı. Bir dakikadan oluşan tanıtımda ise Lopez'in yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda yer alan ve The Handmaid's Tale dizisinden tanıdığımız Joseph Fiennes'de görünmekte.

Filmin senaristliğini Misha Green, Andrea Berloff ve Peter Craig paylaşmakta, yönetmen koltuğunda ise Niki Caro oturmaktadır. Caro, daha öncesinde ''The Zookeeper's Wife'' ve Disney'in ''Mulan'' isimli filmini de yönetmesiyle bilinmektedir.

Mayıs 2023'te Netflix'te yayımlanacak olan filmin konusu ise şu şekildedir: Bir suikastçıyı canlandıran Jennifer Lopez, yıllar önce terkettiği kızını korumak için saklandığı yerden çıkmasıyla hikâye başlayacaktır.

Şubat 2021'de filmin kadrosunda kesin olarak yer alacağı açıklanan Jennifer Lopez'in ardından ise eylül 2021'de Joseph Fiennes, Omari Hardwick ve Gael García Bernal'ın katılması ile oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. 4 Ekim 2021'de çekimlerine başlanan film, COVID salgını sebebi ile askıya alınmak durumunda kalmıştır.


Görseller:

IMDb