Scorsese'nin Yeni Filmi Killers Of The Flower Moon Filminden İlk Fragman Geldi

Oscar ödüllü ünlü yönetmen Martin Scorsese'nin yeni filminden ilk fragman geldi.

Ünlü yönetmen Martin Scorsese'nin prömiyerini Cannes Film Festivalinde yaptığı Killers Of The Flower Moon filminin resmi fragmanı yayınlandı.

Goodfellas, The Wolf Of Wallstreet, Taxi Driver, Shutter Island gibi kült filmlerin yönetmenliğini yapan Oscar ödüllü Scorsese'nin yeni filmi 20 Ekim'de vizyona girecek. Daha sonra dijital platform olan Apple Tv+ da yayınlanacak.

Kadrosunda Leonardo Dicaprio ve Robert De Niro'nun yer aldığı film, David Grann'nın 1920'lerde Oklahoma'da ‘Osage’ halkına yönelik bir dizi cinayetine odaklanan romanına dayanıyor.

Filmin resmi tanıtımı ise şu şekilde; "20’nci yüzyılın başında petrol, bir gecede dünyanın en zengin insanlarından bazıları haline gelen Osage ulusuna bir servet kazandırdı. Bu Amerikan yerlilerinin zenginliği, cinayete başvurmadan önce manipüle edebildikleri, gasp edebildikleri ve çalabildikleri kadar Osage parası çalan beyazları hemen cezbetti.

Gerçek bir hikâyeye dayanan Killers of the Flower Moon, gerçek aşkın tarifsiz bir ihanetle kesiştiği epik bir western suç destanıdır.

Filmin fragmanına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.