''The Pale Blue Eye'' 6 Ocak 2023'de Netflix'te Yayımlanacak

Ünlü oyuncu Christian Bale'in başrolünde yer aldığı film, önce sınırlı gösterimle sinemalarda, ardından ise Netflix'te yayımlanacaktır.

Amerikalı yazar Louis Bayard'ın 2003 yılında yayımlanan ''The Pale Blue Eye'' isimli romanı sinemaya uyarlandı. Aynı isimle uyarlanan filmin başrolünde ise Akademi Ödülü'ne sahip oyuncu Christian Bale yer almaktadır.

Geçtiğimiz günlerde fragmanı yayımlanan, bir Amerikan korku, gotik ve gerilim türünde olan filmin senaryosunu Scott Cooper kaleme aldığı gibi yönetmenlik koltuğuna da oturmaktadır.

Netflix tarafından 6 Ocak 2023 tarihinde yayıma girmesi planlanan film, öncesinde ise 23 Aralık 2022'de ise belirli sinemalarda gösterimde olacaktır.

1830 yılında geçen film, kıdemli bir dedektif olan Augustus Landor (Christian Bale), New York'ta bulunan  United States Military Academy'de gerçekleştirilen cinayetleri araştırmaktadır. Aynı zamanda akademide bir öğrenci olan Edgar Allan Poe, dedektife bu süreçteki araştırması için yardım etmektedir.

Birçok yıldız ismin oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin diğer isimleri ise şu şekildedir: Harry Melling, Gillian Anderson, Lucy Boynton, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Robert Duvall...

Görseller:

IMDb