Ülkemizi Dört Saran Festivaller

Yazın gelmesi ile birlikte festivallerde tekrar buluşuyoruz.

Ülkemizin dört bir yanında festivaller görmeyi çok özledik. Havaya cemrenin düşmesiyle farklı farklı şehirlerden festival haberleri gelmeye başladı bile. İşte en yakın tarihten en uzak tarihe o festivaller...

Zuda Fest

Zuda Fest aynı anda hem dansı hem macera severleri Dereli Rest & Camping alanında 4 gün 3 gece sürecek eğlenceye davet ediyor. 18-19-20-21 Mayıs tarihlerinde 12. kez sevenleri ile buluşan festivalin programı da bir o kadar dolu ve eğlenceli. Festival çadır, oda ve karavan konaklama imkanları sunuyor.

HoliFest

Her sene bir bahar esintisi tadında yapılan bu festival bu sene de 20 Mayıs saat 12.00'de sevenleriyle tekrar buluşuyor. Life Park İstanbul'un ev sahipliği yapacak olduğu bu festivalde Dj performansları ve sonsuz eğlenceyle rengarenk boyalara bulanacaksınız.

Karadeniz Müzik Festivali

Samsun Sheraton Grand Hotel'in ev sahipliği yapıcak olduğu festival müzik severleri doyumsuz müzikler buluşturuyor. Gün gün birbirinden değerli sanatçıların yer alacağı festivalde hem müziğe hem güneşe hem kuma doyacaksınız. Festival 22-23-24-25 Haziran tarihlerinde bekleyenleri ile buluşacak.

Konya Müzik Festivali

Konya Müzik Festivali 22-23-24-25 Haziran tarihlerinde Grand Hotel Konya'da sizleri bekliyor. Dört gün boyunca eşsiz sanatçı kadrosuyla müzik sevenleri müziğe doyuracak bir festival.

What A Fest

19-23 Temmuz tarihleri arasında Selçuk / Efes Pamucak Sahili'ne eğlence, dans ve müzik geliyor. Eşsiz sanatçılarıyle adeta insanı mest ediyor bu festival. O zaman ne diyoruz ? Bu yaz What A Fest'liyoruz.

Kuzey Fest

Kuzey Fest 3-4-5-6 Ağustos tarihlerinde Sinop Akliman Sahiline geliyor. Geçtiğimiz 3 yılda sevenleriyle buluşan festival bu senede geleneği bozmuyor.

Kapadokya Müzik Festivali

Emin Koçak Kapadokya Hotel'de 25-26-27 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan bu festival misafirlerine müzikten bir tık daha fazlasını sunuyor. Eşsiz sanatçılarla müzik ve eğlencenin yanında sanat ve yoga etkinlikleri imkanını da kaçırmamanızı öneririm.