3 Aydır Kirasını Geciktiren Kiracıya Şok!

Kiracısının Kapısını çaldı elektriğini kesti.

Adana'da bir ev sahibi, kirasını geciktiren kiracısının çelik kapısını çalmasının yanında bir de elektriğini kestirdi. Tüm bunlar olurken duşta olan kiracı, çıktığında şoka uğradı.

Adana'nın Sarıçam ilçesinde 1 sene önce 2 çocuğuyla birlikte M.D. isimli ev sahibinin kiracısı olan Hacer Kondu, 3 ay kirasını ödeyemedi. Bunun üzerine ev sahibi M.D. Kondu ve 2 çocuğunun evi boşaltmasını talep etti. Eşinden yıllar önce boşanan Hacer Kondu, evden şuanda ayrılamayacağını söylese de ev sahibi Hacer Kondu'yu yıldırmaya çalışmaktan vazgeçmedi.

Geçtiğimiz gün öğle saatlerinde eve gelen M.D., evin çelik kapısını söktürdü. Bununla da kalmayan ev sahibi genç kadının evinin elektriğini kestirdi. O sırada banyoda olan genç kadın, çıktığında kapısının olmadığını gördü. Ev sahibi ise 'Evi boşaltıp gideceksin' dedi.

Evde 2 çocuğuyla elektriksiz ve kapısız kalan Hacer Kondu, “Duştayken ev sahibim geldi. Biranda sesleri duyunca çıktım. Kapıyı söktüğünü gördüm. Kapıyı vermeyeceğini ve bugün böyle kalmam gerektiğini, yarına kadar da evi boşaltmam gerektiğimi söyledi. 3 aydır kirayı geciktirdiğim için böyle yaptı. Avukata para vermem gerekiyordu onu verdiğim için elimde para kalmadı ve kirayı ödeyemedim” diye konuştu. 

Ev sahibinin daha önce de elektriğini kestiğini öne süren Kondu, “2 çocuğumla birlikte böyle oturacağım” dedi. 





Kaynak: SonDakika