Arkadaşlarınızla Birlikte Oynayabileceğiniz 5 Oyun

Arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebileceğiniz oyunlar

The Forest

Bir uçak kazasından sonra ormanda yaşama tutunmaya çalıştığınız bir survivor oyunu. Arkadaşlarınızla birlikte bu gizemli ormanda yamyamlarla ve yaratıklarla mücadele edecek, temel ihtiyaçlarınızı karşılamak için ormanı keşfedeceksiniz. Klasik bir hayatta kalma oyunu gibi görünse de arkasında bir hikaye var ve bulduğunuz ipuçları sizi hikayeyi keşfetmeye itecek.

Left 4 Dead 2

4 kişi oynayabileceğiniz, zombilerle dolu bir dünyada savaşacağınız bir oyun. Arkadaşlarınızla birlikte savaşacak ve belli zorluk seviyelerindeki haritaları aksiyon dolu bir mücadele ile tamamlayacaksınız. Ayrıca Steam atölyesinden oyuncuların yaptığı başka haritalara da ulaşabilir ve eğlencenize uzun süre edebilirsiniz.

Astroneer

Astroneer; hayatta kalmaya çalıştığınız, yeni gezegenler keşfettiğiniz ve yaşam alanınızı geliştirdiğiniz bir oyun. Arkadaşlarınızla birlikte gezegenleri araştırırken yeni şeyler keşfedecek ve bunları kendi yaşam alanınızda kullanacaksınız. Oyunun size ilk başta verdiği görevlerle oyunu bir nebze öğreneceksiniz fakat her şey size kalmış. Koskoca uzayda özgürsünüz ve ne yapacağınız size bağlı.

PAYDAY 2

Bu oyundaki asıl amacınız seçtiğiniz görevlere uygun bir şekilde arkadaşlarınızla soygun yapmak. Bu süreci gizli yönetmek için belli bir strateji izlemeli ve arkadaşlarınızla birlikte çalışmalısınız. Bu oyunda gizlenmeye çalışacaksınız, polislerle mücadele edeceksiniz ve soygun gerçekleştireceksiniz. Kamera, güvenlik, alarm gibi birçok detaya yer verilen bu oyunda arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz.

Dying Light

2 kişi oynayabileceğiniz harika bir zombi oyunu. Uzun bir oynanış süresine ve güzel bir hikayeye sahip. Ana hikayenin yanında yan görevlerle, loot yaparak, kendinizi geliştirerek ve diğer insanlara yardım ederek aksiyon dolu bir oyun deneyimi yaşayacaksınız.